TABBEMELDING: "Skal Michael C. Hall spille Bob Marley i en kommende film? Forstår ikke den hatten eller hva han gjemmer under den", kommenterte storavisen New York Times om dette hodeplagget. Grunnen til hodeplagget er imidlertid at Michael C. Hall er kr Foto: All Over Press
TABBEMELDING: "Skal Michael C. Hall spille Bob Marley i en kommende film? Forstår ikke den hatten eller hva han gjemmer under den", kommenterte storavisen New York Times om dette hodeplagget. Grunnen til hodeplagget er imidlertid at Michael C. Hall er kr Foto: All Over PressVis mer

Kreftsyke "Dexter" mobbet av New York Times

New York Times med kjempetabbe under "Golden Globe"-dekningen.

SEHER.NO: Nettutgaven til den prestisjefylte avisen New York Times gikk på en kjempetabbe under sin dekning av "Golden Globe"-utdelingen søndag.

For mens de fleste allerede i forrige uke fikk med seg at "Dexter"-skuespiller Michael C. Hall (38) kjemper mot kreften, har det tydeligvis gått New York Times hus forbi.

For under dekningen på "The Time’s Moment blog", kom de med denne karakteristikken av Hall som kom med lue for anledningen:

"Skal Michael C. Hall spille Bob Marley i en kommende film? Forstår ikke den hatten eller hva han gjemmer under den".

Som en vanlig motekommentar er bemerkningen kanskje grei nok, men den fremstår som relativt ufølsom når årsaken til Halls hodeplagg var at han ville skjule hårtapet han har fått på grunn av kreftbehandlingen.

Etter en storm av reaksjoner fra leserne, kom denne unnskyldningen seinere.

"Så lei meg for at Michael C. Hall har kreft. Takk for opplysningen om hvorfor han bruker tørkle på hodet".

PerezHilton er blant de som virkelig går til angrep på New York Times sin dekning av "Golden Globe"-vinneren.

- Av alle nyhetspublikasjoner skulle man tro New York Times ville vite at "Dexters" Michael C. Hall har slitt med kreft, ikke sant? Men nei! For noen duster!, skriver Perez.

Michael C. Hall holdt til og med sykdommen skjult for sine medskuespillere i TV-serien "Dexter", men i forrige uke sprakk han nyheten nettopp for å slippe spekulasjoner om helsen på selve utdelingsdagen.

- Jeg hadde intensjoner om å holde munn om det, men på grunn av prisutdelingen tenkte jeg å komme med en uttalelse, sa Hall, som har fått diagnosen Hodgkins lymfom.

Heldigvis for skuespilleren har han fått beskjed av legene om at sykdommen kan "behandles og kureres".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gråtkvalt "Dexter" fikk pris