Jane Marczewski

Kreftsyk TV-profil døde: - Ufattelig

- Føler meg heldig som har møtt, hørt og kjent henne.

Kreftsyke Jane Marzewski rørte den ellers så beinharde dommeren Simon Cowell i «Americas Got Talent». Video: NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor blåste kreftsyke Jane Marczewski, som gikk under artistnavnet Nightbirde, dommerne av banen da hun dukket opp i talentprogrammet «America’s Got Talent».

Opptredenen førte til at Simon Cowell (62) trykket på gullknappen, som sendte henne videre til livesendingene av talentprogrammet. Marczewskis audition har for øvrig mer enn 39 millioner visninger på YouTube.

Før opptredenen fortalte sangeren at hun hadde to prosent sjanse for å overleve brystkreften hun ble diagnostisert med i 2017. I 2019 spredte kreften seg til lungene, ryggraden og levra hennes.

Marczewski måtte i august i fjor trekke seg fra programmet på bakgrunn av at helsen hennes hadde blitt betraktelig verre.

Denne uken kom den triste nyheten om at Marczewski har gått bort. Hun ble bare 31 år gammel, og døde etter en fire år lang kamp mot kreftsykdommen.

The Independent og E! News er blant mediene som omtaler dødsfallet.

Familien i sorg

Dødsfallet bekreftes av 31-åringens familie.

- Vi, familien hennes, er knust over hennes bortgang og det ufattelige tapet. De som kjente henne storkoste seg med hennes store personlighet og sans for humor. Hun hadde en morsom vits for enhver anledning, selv om spøken gikk på bekostning av henne, heter det i en uttalelse fra familien overfor NBC's Today.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.