Tom Parker:

Kreftsyk stjerne viser fram babyen

Boyband-stjernen og kona delte babynyheten på magasinforside.

FORELDRE: Ekteparet Kelsey Hardwick og Tom Parker står midt oppe i en krise, men kunne nylig glede seg over sitt andre barn sammen. Foto: NTB
FORELDRE: Ekteparet Kelsey Hardwick og Tom Parker står midt oppe i en krise, men kunne nylig glede seg over sitt andre barn sammen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerne Tom Parker (32), som etter sin tid i boybandet The Wanted har gjort suksess som soloartist, fortalte for kort tid siden om den alvorlige diagnosen han hadde fått.

For en måned siden skrev han et innlegg på Instagram, hvor han avslørte at han hadde fått svulst på hjernen.

Ifølge OK! Magazine er det krefttypen glioblastom 32-åringen har fått.

Ifølge Oslo universitetssykehus er dette en alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste som får påvist krefttypen lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt.

Fikk en sønn

Midt oppe i det vonde kunne imidlertid Parker og kona Kelsey Hardwick (30) glede seg over å vente sitt andre barn. Fra før hadde de datteren Aurelia Rose (1).

Paret har nå stilt opp på forsiden av OK! Magazine, hvor tre er blitt til fire.

«Velkommen til verden, min vakre Bodhi», skriver artisten under bildet, hvor han også takker magasinet med å dele deres historie.

Tidligere bandkamerat Max George (32) var likevel tidlig ute med å fortelle at Parker var blitt far. Det er imidlertid ikke bekreftet fra paret før nå, og kjønn og navn har ikke vært kjent tidligere.

Sjokkdiagnose

Parker undergår nå en tøff behandling med kjemoterapi og strålebehandling, hvor målet er å forlenge livet hans.

Han har imidlertid kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få.

Det var først i juli han oppdaget at noe var galt, etter et anfall i familiens hjem. Det var likevel ikke før seks uker seinere, ved et nytt anfall, alvorligheten begynte å gå opp for dem.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Han fikk umiddelbart MR-skanning, og ved sykehuset ble det tatt en rekke tester. Kort tid etter fikk han den alvorlige diagnosen.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, sa han da til magasinet.

Ekteparet fortalte da at de ikke ønsket en prognose fra legene, i frykt for at Parker skulle telle ned dagene, i stedet for å leve til det siste.

Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de for ti år siden ga ut sin første singel og sitt første album. Singelen nådde førsteplassen i Storbritannia, mens albumet kom på en fjerdeplass. De fem medlemmene var aktive fram til 2014, da prosjektet ble lagt på is.

LES OGSÅ: Fikk gravidsjokk etter et halvt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer