SKÅNER BARNA: Jade Goody frykter at hun ikke har lenge igjen - og forteller at hun prøver å gjøre sitt beste for å skåne sine sønner Bobby (5) og Freddie (4).  Foto: All Over Press
SKÅNER BARNA: Jade Goody frykter at hun ikke har lenge igjen - og forteller at hun prøver å gjøre sitt beste for å skåne sine sønner Bobby (5) og Freddie (4). Foto: All Over PressVis mer

Kreftsyk Jade Goody snakker ut

- Jeg vet at jeg kanskje ikke har lenge igjen å leve...

SEHER.NO: I høst fikk Jade Goody (27) sjokkbeskjeden om at hun har livmorhalskreft. Dette fikk hun vite midt i innspillingen av indiske "Big Brother".

Nå snakker realitystjernen ut om den vonde tiden - og forteller at hun ikke har håp om å leve i mange år til.

- Jeg er realistisk. Jeg vet at jeg kanskje ikke har lenge igjen å leve, sier hun i et intervju med The Mirror.
Brøt sammen
Det skulle bli tapet av håret etter en kraftig cellegiftkur som ble den verste opplevelsen for Goody så langt i sykdommen.

I julen falt en stor hårklump av hodet hennes, og hun brøt sammen.

- Du skulle tro at du var forberedt på det, ville du ikke, vel? Men av en eller annen grunn gjorde det alt så virkelig, forteller hun.

- Jeg sto der og skrek helt til moren min kom løpende. Da hun så håret på gulvet, ga hun meg en klem og strøk meg over hodet, akkurat som hun gjorde da jeg var baby, sier Jade.

Og:

- Plutselig var det håndfuller med hår i hendene hennes. Jeg klynket meg og skrek. Det var forferdelig.

- Røytet mer enn hunden
Legene fortalte Jade at hun ville være skallet innen 8. januar.

- De hadde rett i det. På tre dager var alt håret, utenom noen stive tuster, borte. Jeg måtte plukke bort hår fra putevar og sofaer. Jeg røytet mer enn hunden min.

Jade skjulte hårtapet for sønnene Bobby (5) og Freddie (4) i et par dager, fordi hun ikke ville la dem se hvor syk mamma egentlig er.

Men en morgen glemte hun seg, og kom løpende ned trappen uten tørkle på hodet.

- Da Bobby så meg, sa han: "Hva har skjedd, mamma?". Han så svært bekymret ut, og begynte å gråte. Så ble han lei seg for å ha gjort meg oppskaket. Det var forferdelig, men jeg ventet til han ikke var der mer. Så brøt jeg sammen.

Kjæresten er i fengsel
Samtidig som Jade er alvorlig syk, er hennes kjæreste Jack Tweed (21) i fengsel. Han soner en dom på 18 måneder etter å ha overfalt en mann på en golfklubb

Slik beskriver hun fengselsbesøket etter at hun mistet håret:

- Jeg hadde på meg hodetørklet, og løftet litt på det slik at han kunne se at alt var borte. Uansett hva slags gutt du er sammen med - alle kvinner vil at typen skal like deg. Og selvsagt bekymrer det meg. Jeg tenker: "Han kommer aldri i livet til å like meg når jeg er slik! Aldri! Jeg er skallet, og har et massivt arr nedover magen, og jeg kaster opp hele tiden!".

Til tross for sykdommen, har Goody mye selvironi. Hun ler og sammenligner seg selv med et kokt egg.

- Jeg har jo et smalt hode og små ører...

LES OGSÅ: Har planlagt sin egen begravelse