KREFTSYK: TV-legen fra Grey's Anatomy Eric Dane kom sammen med skuespillerkona Rebecca Gayheart på moteuka i New York. Foto: Stella Pictures
KREFTSYK: TV-legen fra Grey's Anatomy Eric Dane kom sammen med skuespillerkona Rebecca Gayheart på moteuka i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kreftsyk Eric smilte tappert

Eric Dane fikk hudkreft på leppene. Nå smiler han igjen.

Publisert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at skuespilleren Eric Dane kjent fra Grey's Anatomy er rammet av hudkreft. TV-legen "McSteamy" ble selv pasient da han fikk diagnosen for en måneds tid siden.

Like over nyttår våknet han med svært hovne lepper og skjønte etter hvert at noe var galt.

- Jeg gikk til hudlegen min og han sa at det var ondartet vev som hadde dannet seg på leppene på grunn av solskader, har skuespilleren fortalt.

Leppene ble behandlet med iskald flytene nitrogen og Dane fikk en allergisk reaksjon og kunne ikke spise skikkelig på flere uker.

Barskingen var heldig som oppdaget sykdommen på et tidlig stadium, og han er tydeligvis i bedre form nå. På moteuka i New York kom han sammen med kona Rebecca Gayheart.

Se flere stjerner som strålte på moteuka i bildespesialen:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer