OPERERT: Hollywood-stjernen Dustin Hoffman har i det skjulte blitt behandlet for kreft og har gjennomgått en vellykket operasjon. Foto: All Over Press
OPERERT: Hollywood-stjernen Dustin Hoffman har i det skjulte blitt behandlet for kreft og har gjennomgått en vellykket operasjon. Foto: All Over PressVis mer

Kreftoperert i all hemmelighet

- Dustin føler seg bra og er ved god helse, sier skuespillerens talsperson.

SEOGHØR.NO:   Hollywood-stjernen Dustin Hoffman (75) har i det skjulte blitt behandlet for kreft og har gjennomgått en vellykket operasjon, melder People.com.

- Kreften ble oppdaget på et tidlig tidspunkt og han er nå frisk. Dustin føler seg bra og er ved god helse, sier talspersonen hans Jodi Gottlieb til nettstedet.

Oscar-vinneren skal nå gjennom forebyggende behandlinger for å minimere sjansen for et tilbakefall i løpet av de neste årene. Hva slags type kreft det er snakk om eller hvilke behandlinger han skal få, ville ikke Gottlieb å kommentere ytterligere.

I fjor regidebuterte Hoffman med filmen «Quartet», og nylig ble han ferdig med innspilling av komedien «Chef» hvor han spiller mot Robert Downey Jr., Sofia Vergara og Scarlett Johansson.

Siden 1980 har 75-åringen vært gift med forretningskvinnen Lisa Hoffman (58). Paret har fire barn sammen, og i tillegg har Dustin to barn fra sitt første ekteskap med Anne Byrne.

LES OGSÅ:   - Menn er det svake kjønn