<strong>SCORET MOT NORGE:</strong> Her scorer Bryan Robson kampens første mål da Norge slo England 2-1 i 1981. Keeper Tore Antonsen fortviler, mens Einar Aas t.h. og Svein Grøndalen kommer for sent.  Foto: Scanpix
SCORET MOT NORGE: Her scorer Bryan Robson kampens første mål da Norge slo England 2-1 i 1981. Keeper Tore Antonsen fortviler, mens Einar Aas t.h. og Svein Grøndalen kommer for sent. Foto: Scanpix Vis mer

- Kreftoperasjonen var en suksess

Fotballegenden Bryan Robson snakker ut om kreftsjokket.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden kom beskjeden om at den tidligere Manchester United- og England-kapteinen Bryan Robson (54) hadde fått strupekreft.

Fotballspilleren, som nå er manager for Thailand, har nå gått igjennom en operasjon for å fjerne svulsten og kan omsider komme med gode nyheter.

- Jeg føler meg bra. Operasjonen tidligere denne måneden var en suksess, sier Robson ifølge The Sun.

- Jeg må gå til strålebehandling i fem uker, men den gode nyheten er at jeg slipper cellegift. Alle spesialistene har vært positive og sier jeg burde bli helt frisk igjen. Det er alt jeg ønsket å høre. Jeg vil fortsette behandlingen, og forsøke å være så positiv som jeg kan være, sier Robson.

Bryan Robson spilte 90 landskamper for England, vant FA-cupen tre ganger med Manchester United, to ligatitler og cup vinner cupen i 1991.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Holdt tett om kreftsykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer