-Kreftkampen er ikke over

- Jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme tilbake til der jeg en gang var, forteller Kylie.

REFLEKTERT: - Jeg kan ikke for at jeg nå ser annerledes på ting, sier Kylie. Foto: AP/Scanpix
REFLEKTERT: - Jeg kan ikke for at jeg nå ser annerledes på ting, sier Kylie. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Dette er ingen piknik, og jeg går fremdeles gjennom dette, forteller popstjernen Kylie Minouge (38) i et intervju som blir sendt i kveld på tv-kanalen Sky One i kveld.

Kylie fikk i mai 2005 beskjed om at hun hadde brystkreft. Dermed måtte hun avlyse samtlige oppsatte "Showgirl Tour"- konserter verden over.

Kylie fikk omsider svulsten fjernet, og i desember samme år ble cellegiftsbehandlingen avsluttet. Men fremdeles får 152 cm lange Kylie legebehandling.

- Jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme tilbake til der jeg en gang var. Men jeg vil ærlig talt ikke høres klissete ut, forteller Minouge tv-kanalen.

- Det er koselig å gå en tur, og det er fint å treffe venner. Jeg kan ikke for at jeg nå ser annerledes på ting, sier stjernen som nå vurderer å gjenoppta turneen.

- Jeg er så forberedt som jeg kan være, men jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å klare alt jeg klarte før, sier hun. Den tidligere "Naboer"-skuespilleren innrømmer at sang- og danseøvelsene nå gjør henne mer sliten enn før.

– Jeg har i hvert fall blitt mer nøye med å passe på meg selv nå, sier hun.

For oppdateringer om turneen, klikk her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer