FRISK: Michael C. Hall gleder seg over å kunne arbeide igjen, etter å ha kjempet mot kreften. Foto: All Over Press
FRISK: Michael C. Hall gleder seg over å kunne arbeide igjen, etter å ha kjempet mot kreften. Foto: All Over PressVis mer

Kreftfri «Dexter» endelig tilbake på jobb

TV-stjernen synes det er «en gave» å få lov til å arbeide igjen...

SEHER.NO:  «Dexter»-stjernen Michael C. Hall (38) avslørte tidligere i år at han kjempet mot kreft. Men nå er skuespilleren friskmeldt og tilbake i rollen som den snille seriemorderen Dexter Morgan.

Den kreftrammede TV-kjendisen er svært takknemmelig for støtten han har mottatt fra filmcrewet og sine medskuespillere gjennom den tøffe perioden.

- Jeg regner meg selv for å være lykkelig på så mange måter - spesielt med tanke på kreften, sa Hall, som så svært sunn ut på pressekonferansen i San Diego, melder People.

I januar kom nyheten om at suksess-skuespilleren Michael i lengre tid hadde kjempet en kamp mot kreften. Han hadde diagnosen «Hodgkins lymfom».

- Det er virkelig en gave å få lov til å arbeide igjen. Det som var fint med sykdommen, var at jeg ble rammet akkurat da vi var så og si ferdig med opptakene. Så behandlingen min påvirket ikke timeplanen på noen måte, sier han.

«Dexter»-kollagaen James Remar, som spiller Halls far i serien, forteller at det å se Hall tilbake på arbeid «gjør meg til den lykkeligste mannen på planeten. Jeg elsker ham. Jeg er bare så ekstatisk og inspirert».

Michael stakk av med en «Golden Globe»-pris i januar. Da var det ikke alle som hadde fått med seg at stjernen hadde kreft, og New York Times gikk på en kjempeblemme i den anledning, da Hall entret scenen med lue.

«Skal Michael C. Hall spille Bob Marley i en kommende film? Forstår ikke den hatten eller hva han gjemmer under den", ble det skrevet i Times' bloggdekning av utdelingen».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
 Kreftsyke «Dexter» mobbet av New York Times