POSITIVT SYN: Anastacia ser på hindringer som triumfer. Foto: Stella Pictures
POSITIVT SYN: Anastacia ser på hindringer som triumfer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kreften var en velsignelse

Selv ikke da hun ble rammet for andre gang og måtte fjerne brystene, tillot popstjernen Anastacia seg å synes synd på seg selv.

 Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den amerikanske popsangeren Anastacia (45) valgte i fjor å fjerne begge brystene, etter at hun ble rammet av brystkreft.

Den dramatiske tiden var runde nummer to med sykdommen for Anastacia, som i 2003 ble friskmeldt.

Til tross for tilbakeslaget nekter Anastacia å deppe over sin egen situasjon.

Ifølge nettsiden Female First kaller 45-åringen sykdommen for en velsignelse, og sier hun ikke ville gått tilbake og endret fortiden om hun kunne.

- Jeg ville ikke forandret noen ting. Jeg kaller den andre kreften for en enda større velsignelse. Jeg ser alltid på det folk synes er hindere som triumfer, og den andre gangen kunne jeg velge det lengste strået ved å si til meg selv: Vet du hva? Dette fikser du!

Å fjerne brystene var et enkelt valg for popstjernen.

- Jeg er ikke en person som tar sjanser. Jeg gambler ikke. Derfor var det enkelt for meg å si: Få dem av. Kom igjen!

Anastacia har hatt flere superhits gjennom sin karriere, med «Paid My Dues» og «Left Outside Alone» som de største. Sistnevnte toppet de europeiske hitlistene i hele 15 uker i 2004. I Norge hadde den andreplassen som høyeste posisjon.

Artisten er for tiden aktuell med sin nye singel, «Stupid Little Things», som er hentet fra det kommende albumet som slippes i mai.LES OGSÅ: - Jeg har fjernet begge brystene