Kreften skulle egentlig ikke vært oppdaget før om fire år

TV-dronningen Giuliana Rancic har fått påvist tidlig stadie av brystkreft.

OPTIMISTISKE: Bill og Giuliana Rancic er ved godt mot etter at det ble kjent at hun har fått brystkreft. Foto: All Over Press
OPTIMISTISKE: Bill og Giuliana Rancic er ved godt mot etter at det ble kjent at hun har fått brystkreft. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den italiensk-amerikanse TV-programlederen Giuliana Racic (36) hadde tenkt til å vente med å ta mammografi til hun blir 40 år - takket være fastlegen hennes som ba henne om å gjennomføre en undersøkelse allerede nå, har brystkreften blitt oppdaget på et tidlig tidspunkt.

- Jeg har tidlig stadie av brystkreft. Men siden de fant det ut allerede nå vil jeg heldigvis bli frisk. Jeg skal opereres kommende uke, og så må jeg gå på cellegift i seks og en halv uke, fortalte programlederen åpent under NBCs «Todays Show» tidligere denne uken.

Hun og ektemannen Bill Racic har tidligere gått ut åpent med fertilitetsproblemene deres og spontanabroten hun hadde tidligere i år, men har ikke gitt opp håpet om en dag å få en sønn eller datter.

- Jeg vil fremdeles ha barn, for jeg føler det ufødte barnet reddet livet mitt. Jeg føler virkelig Gud passet på meg.. Hvis jeg hadde blitt gravid ved et senere tidspunkt, hadde jeg sannsynligvis vært sykere, fortalte hun på «Todays Show».

Ekteparet er ved godt mot, og tirsdag tvitret Bill på vegne av kona:

- Takk for all deres kjærlighet og støtte. Giuliana leser alle meldingene deres, og hun vil vinne denne kampen, JEG LOVER, hun vil komme tilbake sterkere enn noen sinne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem sin nye sønn i Se og Hør