Min mann kan, TVN Lise Askvik og Espen Fosshaug Foto: Espen Solli, Se og Hør
Min mann kan, TVN Lise Askvik og Espen Fosshaug Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Kreften har gjort samlivet vårt bedre

P4-profilen Lise Askvik fikk flere ganger høre at hun kom til å få en psykisk nedtur på grunn av sykdommen. Den venter hun fortsatt på.

SEOGHØR.NO: P4-programleder Lise Askvik (45) opplevde alle kvinners mareritt i 2011, da hun fikk påvist kreft i venstre bryst. I november samme år starter hun den beinharde cellegiftbehandlingen.

Nå er det snart tre år siden hun var ferdig med behandlingen. I mai i år fikk hun rekonstruert
brystet som måtte fjernes.

– Neste år skal jeg forminske mitt ekte bryst, lage brystvorte og tatovere på areolaen på det andre, men det er ingen hast.

- Jeg er så fornøyd som jeg er nå, selv om det er stor forskjell på puppene, sier Lise, én av P4s største profiler med «Kjærlighet uten grenser» fra mandag til fredag, og «Meggene» hver søndag.

LES MER: I Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese mer om Lise Askviks nye liv. Foto: Faksimile se og hør
LES MER: I Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese mer om Lise Askviks nye liv. Foto: Faksimile se og hør Vis mer

Forelsket seg i Trysil

Radioprofilen fant sitt livs kjærlighet på ski i Trysil i 1998. I 2003 giftet hun seg med sin kjære Espen Fosshaug (45).

Til Se og Hør Weekend sier hun at samlivet deres har blitt bedre etter at hun fikk sin alvorlige diagnose.

– Espen er veldig raus, og gir meg mye frihet. Det har gjort meg raus tilbake. Her er det full tillit, og kanskje for lite sjalusi.

- Etter kreften er også samlivet blitt mye mer harmonisk. Jeg henger meg ikke opp i småting lenger. Tenk at kreften skulle bringe så mye bra.

LES OGSÅ: Nå har hun fått nytt bryst

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.