Johnny Ruffo:

- Kreften er uhelbredelig

Fikk påvist hjernesvulst første gang i 2017.

ALVORLIG SYK: Johnny Ruffo fikk hjernesvulst i 2017, og igjen i 2020. Foto: Skjermdump Instagram.
ALVORLIG SYK: Johnny Ruffo fikk hjernesvulst i 2017, og igjen i 2020. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En søndag i 2017 fikk Johnny Ruffo (34) en mildt sagt sjokkerende beskjed fra legen sin. Det han trodde var et kraftig migreneanfall, viste seg å være en hjernesvulst - og han måtte hasteopereres.

I 2020 fikk han igjen påvist kreft.

Nå åpner «Home and Away»-stjernen seg om sin lange kamp mot den uhelbredelige kreften.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Ruffo ble berømt da han deltok i australske «X Factor» i 2011, hvor han kom helt til finalen. Senere spilte han en sentral rolle i såpeserien «Home and Away» og har i tillegg deltatt i «Dancing With The Stars».

I et hjerteskjærende intervju med The Project, gjengitt av Sky News, deler Ruffo åpenhjertig opp om hvordan de siste fem årene har vært.

- Kreften er uhelbredelig, så på et tidspunkt kommer den til å ta livet av meg. Men jeg kjemper fortsatt, forteller han.

Videre forteller «X Factor»-stjernen at den pågående behandlingen ofte gjør ham trøtt og får ham til å glemme noen ord.

- Når jeg leste om diagnosen og svulsten min, fant jeg ut at gjennomsnittlig levealder er tre år. Og for meg har det nå gått fem år. Jeg vinner allerede.

Det er likevel kjæresten Ruffo uroer seg mest for.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Vis mer

- Jeg hater å si dette, men jeg tenker veldig mye på hvor vanskelig det kan være for henne hvis noe skjer med meg. Det gjør meg litt emosjonell, fordi jeg vet at noe vil skje på et tidspunkt, enten det er en måned fra nå, eller om 10 år, eller om 20 år.

34-åringen er for tiden bokaktuell med selvbiografien «No Finish Line», eller «Ingen målstrek» på norsk. Boken gir fansen et innblikk i både hans personlige, og profesjonelle liv.

LES OGSÅ: - Mistet sangstemmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer