Körbergs nye kjæreste

I sentrum av Stockholm gikk Tommy Körberg rundt med sin nye kvinne.

Publisert
Sist oppdatert

Hemmelig kjæreste


Lørdag ble Tommy Körberg (57) observert sammen med sin nye kjæreste. Paret var i svært godt humør og lo da de besøkte en interiørbutikk i Stockholm sentrum skriver Aftonbladet.


Paret skal også ha vært på tur sammen til Thailand.


Den folkekjære artisten var i 11 år gift med norske Kirsti Skavberg Roaldsen. I desember i fjor leverte han inn en skilsmissesøknad, og etter det flyttet sangeren ut av ekteparets felles villa og kjøpte en leilighet med utsikt over Djurgården, i følge Aftonbladet.


Skilmissen kan ikke tre i kraft før om noen måneder. Det kreves seks måneders betenkningstid siden paret har et barn sammen.


Men det ser ikke ut til at Tommy trenger lengre betenkningstid.


Tommy har vært gift to ganger. Første gang var med engelse Amanda Waring på slutten av 80-tallet. Sammen med skuespilleren Anki Lidén har han også en sønn, Anton Körberg (28).


Sangeren har nettopp avsluttet en serie med tre konserter i Stockholm, en musikalsk kavalkade over de største sangene i karrieren hans.


Körberg har også en liten rolle i den kommende filmen "Casanova".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer