Amber Heard og Johnny Depp:

- Kravet avvist

Det tidligere stjerneparet har allerede vært flere uker i rettssalen. Nå krever Heards advokater at saken blir avvist.

I RETTEN: Heard ønsker at saken skal avvises. Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / REX / NTB
I RETTEN: Heard ønsker at saken skal avvises. Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Dommeren i Depp-saken har forkastet kravet om at saken skal avvises, det melder Deadline. Før en pause i rettssaken krevde Heards advokater at saken skulle avvises.

Rettssaken mellom det tidligere stjerneparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) har allerede holdt på i noen uker. Så langt er det kun Depp som har inntatt vitneboksen. Det har vært ventet at Heard skal vitne denne uka.

Nå melder Sky News at Heards advokater krever at saken avvises.

«Rikelig bevis»

Ifølge avisa har Heards advokat, Ben Rottenborn, uttalt at det er «rikelig bevis» for at Depp har fysisk misbrukt Heard, selv om han samtidig innrømmer at dette er omstridt.

Han sier også at ikke-fysisk mishandling ikke er omstridt.

Rottenborn sier at hvis Depp «misbrukte Heard bare en gang, vinner hun. Det er så enkelt», ifølge Sky News.

Advokaten krever med det at saken avvises.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Satt av åtte uker

Rettssaken mellom det tidligere stjerneparet har holdt på i noen uker og det skal være satt av minst åtte uker til den totalt.

Det er Depp som har saksøkt ekskona for ærekrenkelser, etter at Heard skrev en kronikk i Washington Post om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet.

Depps navn ble ikke nevnt i kronikken, men skuespilleren har likevel gått til ærekrenkelsessøksmål hvor han har bedt om 50 millioner dollar i erstatning fra Heard.

Han mente Heards ord hadde gått utover karrieren hans og at innlegget hadde kostet ham flere filmroller, i tillegg til at det hadde skadet ryktet hans som en offentlig person.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Kranglingen mellom det tidligere stjerneparet har allerede pågått i flere år, og stadig dukker det opp påstander og oppsiktsvekkende detaljer fra forholdet.

LES OGSÅ: - Gjør meg mistenksom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer