«Sommerhytta»:

Krass kritikk: - Stygge

Det er ikke alle som er like fornøyde med årets sesong.

KRITIKK: Årets hytter har falt i smak hos deltakerne. Enkelte seere er imidlertid ikke like fornøyde. Foto: Espen Solli / TV 2
KRITIKK: Årets hytter har falt i smak hos deltakerne. Enkelte seere er imidlertid ikke like fornøyde. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Sommerhytta»-sesong er allerede inne i sin andre uke, og seerne begynner å få et innblikk i både deltakere og hytteområde. I år er det fire unge kjærestepar som konkurrerer om å lage den fineste hytta.

Samtlige av årets deltakere har uttalt overfor Se og Hør at de er svært fornøyd med årets hytter og hytteområdet. Det er imidlertid ikke alle som er enige i det.

På diverse nettforum og sosiale medier hagler nemlig kritikken mot årets hytter - som blir omtalt som alt fra «kaninbur» og «garasjer», til «at det ikke er hytter».

Krass kritikk

På flere sosiale medier-kanaler har nemlig en rekke seere bitt seg merke i hytteområdet - Nes Strandhager i Nes kommune - som blir brukt under årets sesong.

Både i Facebook-gruppen «Arkitektopprøret» og «TV-programmer under lupen» er det flere som kommer med krass kritikk til hyttene.

«Vanskelig å kalle dette hytte. Ser mer ut som et boligfelt med minihus», skriver en seer.

«Sommerhytta er ikke hytte. Det jeg mener er at denne sesongen minner meg ikke om et hyttefelt, men et boligfelt (...) De nye hyttene var både stygge og uten utsikt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.