Victoria Beckham:

Krass kritikk: - Les rommet

Posh Spices spøk slo feil.

MATVANER: Victoria Beckham har angivelig spist samme måltid i 25 år. Nå får hun kritikk for en spøk. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB
MATVANER: Victoria Beckham har angivelig spist samme måltid i 25 år. Nå får hun kritikk for en spøk. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere Spice Girls-stjerne Victoria Beckham (48) har gjennom årene blitt kjent for sin slanke figur. Ulike dietter førte imidlertid tidlig til spiseforstyrrelser, noe hun selv flere ganger har vært åpen om.

De senere årene har hun ikke fortalt hva hun egentlig spiser, men ektemannen David Beckham (47) kunne i februar dele konas matvaner. Det gjorde han i podkasten «River Café’s Table 4».

Der kunne han røpe at kona faktisk har spist det samme måltidet hver dag i 25 år - like lenge som paret har holdt sammen.

- Helt siden jeg først møtte henne, har hun bare spist grillet fisk med dampede grønnsaker. Hun går svært sjelden vekk fra det, fortalte fotballstjernen i podkasten.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

Posh

Nå har Beckham kommet seg på den populære videodelingstjenesten TikTok, hvor en av hennes første videoer - som har blitt sett fem millioner ganger, viser dietten hennes, skriver danske Ekstra Bladet.

«Fortell meg at du er Posh, uten å fortelle meg at du er Posh», sier hun i videoen, og refererer til hennes eget Spice Girls-kallenavn Posh Spice. Ordet «posh» kan ofte erstattes med «snobbete».

Deretter kommer en kelner og løfter lokket av en tallerken. Der ligger det et lite stykke laks, sammen med en kokt bunke grønnsaker ved siden av.

Det er imidlertid ikke alle som ser humoren i videoen, og fansen hevder nå at modellmogulen drar matspøken for langt.

Krass kritikk

Flere følgere peker nemlig på at det er dårlig stil å dele noe slikt, når store deler av verdens befolkning sliter med å få hverdagen til å gå opp økonomisk.

Inflasjonen har skutt i været også i Storbritannia i det siste, med økte priser på alt fra bensin til matvarer, og flere familier sliter med å få hverdagen til å gå opp.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Les rommet. Dette er ikke tiden og stedet for slikt», skriver en kritisk følger.

«Du er ikke i tråd med virkeligheten», skriver en annen.

«Fortell meg at du ikke vet noe om hva som skjer i verden, uten å fortelle meg at du ikke vet noe om hva som skjer i verden», skriver en tredje, mens en fjerde følger opp med:

«Victoria, folk er ikke i stand til å gi barna sine mat».

En rekke følgere tar imidlertid 48-åringen i forsvar, og påpeker at det hele bare er en spøk. Victoria Beckham har selv til gode å svare på kritikken.

LES OGSÅ: - David og Harper er de søteste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer