Krasjet på sofaen hos Heroes-stjerne

Men først visste ikke norske Linn hvem hennes nye venn var.

PÅ RØD LØPER: - Bildene ble tatt da han ikke hadde noen date, og spurte om jeg kunne «gidde»" å være med. Gidde å være med på fancy premierer? Ok for meg! sier Linn Bjørnland til Seher.no. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: - Bildene ble tatt da han ikke hadde noen date, og spurte om jeg kunne «gidde»" å være med. Gidde å være med på fancy premierer? Ok for meg! sier Linn Bjørnland til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se videointervjuet med Linn Bjørnland nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): Hvis du har sett TV-serien «Heroes», kjenner du sikkert igjen Masi Oka, som spiller Hiro Nakamura i den amerikanske suksess-serien. Like kjent er det derimot ikke at en av Okas bestevenner er norsk, og heter Linn Bjørnland (26).

Bjørnland prøver selv å opparbeide seg en karriere som skuespiller i Hollywood, og er en av mange kvinner som er med i TVNorge-satsningen «Ja, vi elsker Hollywood», som har premiere onsdag.

Seher.no har vært med under deler av innspillingen i den amerikanske filmbyen og møter den blide norske jenta i solsteken på en terrasse i West Hollywood.

Tidligere har Linn og Masi Oka blant annet blitt avbildet sammen på den røde løperen. 

- Masi og jeg er veldig gode venner. Da jeg flyttet hit fra New York krasjet jeg på sofaen hans en god stund, siden jeg ikke hadde så mange venner her. Bildene ble tatt da han ikke hadde noen date, og spurte om jeg kunne "gidde" å være med. Gidde å være med på fancy premierer? Ok for meg! smiler Bjørnland til Seher.no.

De to ble kjent med hverandre i New York da Oka stjal taxien hennes. Dermed var det gjort, innrømmer Linn.

- Jeg kjente ham ikke igjen, jeg hadde ikke sett ham på TV. Men etter å ha hengt ute med ham i et par dager, begynte folk å komme bort og ta bilder av ham og slike ting. Han er en av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt, skryter «Ja, vi elsker Hollywood»-deltageren.

Og:

- Han er en veldig, veldig flink skuespiller. Utrolig flink er han. Jeg tror også det at skuespillere som er veldig intelligente ofte har mye mer å komme med.

Den 26 år gamle Refsnes-jenta bodde i New York da hun studerte ved filmakademiet i Soho. Flyttet til Los Angeles, det gjorde hun etter at et agentbyrå i byen tok kontakt. Nå bor hun på populære Venice Beach, og jobber knallhardt for å slå gjennom som skuespiller.

- Har du flere stjernevenner, Linn?

- Det er fælt å si det, men når man bor her blir man jo kjent med folk. Man er tross alt på fester eller så kjenner man folk som kjenner folk. Man ser folk hele tiden. Men jeg har ikke som mål å bli kjent med flest mulig kjendiser altså. Men er de hyggelige, så er jo det flott, sier Linn Bjørnland, som ikke har spesielt lyst til å utdype saken nærmere.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se Los Angeles-intervjuet med Linn Bjørnland her: 
[obj:media:8447]