LYKKELIGE: Keith Urban og Nicole Kidman giftet seg i fjor. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Keith Urban og Nicole Kidman giftet seg i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Krasjet på motorsykkel

Nicole Kidmans ektemann var involvert i skummel ulykke.

SEHER.NO: Oscar-vinner Nicole Kidmans (40) ektemann Keith Urban som lenge har slitt med alkoholmisbruk - krasjet med motorsykkelen da han skulle prøve å komme unna en innpåsliten fotograf.

Ulykken skjedde like ved parets hjem i Sydney i Australia.

- Mens jeg var på vei til et AA-møte, et tidspunkt det er ekstra viktig for meg å ha privatliv, følte jeg at noen forfulgte meg, sier 39-åringen via sin amerikanske talsmann ifølge The Daily Telegraph.

- Jeg satte opp farten og i et forsøk på å unngå en kollisjon med en bil som tok en ulovlig u-sving, så jeg ingen annen mulighet enn å hoppe av motorsykkelen.

- Faktisk så kom forfølgeren min for å hjelpe meg - uten å ta bilder, og fikk meg tilbake på veien igjen. Jeg dro hjem, hentet bilen og fortsatte videre mot målet, sier Urban selv om ulykken.

Country-artisten kom uskadet fra hendelsen, men var ganske skjelven etter episoden.

Fotografen som var tilstede da ulykken skjedde nekter for at han forfulgte Urban og hevder han kom til stedet rett etter krasjet, melder nettstedet.

Politiet i New South Wales sier at de ikke har fått noen rapport om hendelsen, men diverse media opplyser om at det er et ti meter langt brennmerke i veien på ulykkesstedet.

Urban sjekket inn på et behandlingshjem for alkohol- og stoffmisbruk i California for over et år siden - bare måneder etter eventyrbryllupet med Hollywood-yndlingen Nicole Kidman.

Etter at han forlot klinikken har han regelmessig deltatt på AA-møter som en del av behandlingsprogrammet.

Paret veksler på å bo i USA og Australia - hvor Nicole for tiden spiller inn filmen "Australia" med Hugh Jackman. Filmen har permiere neste år.

LES HER:  Nicole nekter å ha sex

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.