Krasjet i 480 km/t

Richard Hammond fra bilprogrammet Top Gear prøvde å sette britisk fartsrekord da bilen plutselig skar ut av banen.

HARDT SKADET: Kona Amanda sitter ved Richard Hammonds sykeseng, mens han kjemper for helsa på sykehuset i Leeds. Foto: All Over Press
HARDT SKADET: Kona Amanda sitter ved Richard Hammonds sykeseng, mens han kjemper for helsa på sykehuset i Leeds. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alvorlig skadet!

Den 36 år gamle britens bil skal ifølge Sky ha kjørt i over 480 km/t, da den plutselig skar ut til høyre og begynte å spinne gjennom luften.

Ulykken skjedde ifølge øyenvitner da at et hjul eksploderte.

Bremsefallskjermene klarte ikke å hindre Vampire-dragsteren i å rulle rundt flere ganger, før den til slutt bråstoppet på hodet i en grøft.

TV-kjendisen - som har mange fans i Norge - skal utrolig nok ha vært ved bevissthet da sjokkerte tilskuere kom løpende.

- Det er utrolig at han ikke døde. Bilen ble smadret i småbiter, som kunne fått plass i en postkasse, sier en av Richards venner til avisa The Sun.

Ulykkesstedet skal nå granskes av britiske myndigheter, mens Hammond kjemper for livet på sykehuset i Leeds.

- Vi skal komme oss gjennom dette, han er den tapreste mannen i verden, sier Richards kone Amanda til The Sun.

Legen opplyste i kveld at TV-kjendisen har pådratt seg alvorlig hjerneskader, men at situasjonen er stabil. De har også et forsiktig håp om at han skal bli helt frisk igjen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer