<strong>SUKSESSPAR:</strong> Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon spilte Johnny Cash og June Carter i Oscarfilmen "Walk The Line". Foto: All Over Press
SUKSESSPAR: Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon spilte Johnny Cash og June Carter i Oscarfilmen "Walk The Line". Foto: All Over Press Vis mer

Krasj for Cash-stjerne

Joaquin Phoenix ,som vant Golden Globe for rollen som Johnny Cash, holdt på å sette livet til da bremsene sviktet på bilen.

Publisert
Sist oppdatert

Lurte døden!


Golden Globe-vinner Joaquin Phoenix (31) var heldig som slapp uskadd fra bilkrasj. Han satt selv bak rattet da bremsene sviktet på en fjellvei midt på natten.


Stjernen fra Johnny Cash-filmen "Walk the Line" var nær ved å kjøre utfor et stup, men i stedet krasjet han i et annet kjøretøy. Joaquins bil snurret rundt på taket og traff den andre bilen, før han igjen snurret rundt og landet på hjulene!


Phoenix og den andre bilføreren utvekslet kontaktinfo, og fylte ut skademelding uten å tilkalle politiet.


- Joaquin Phoenix brukte bilbelte og gikk uskadd fra ulykken etter å ha blitt hjulpet ut av bilen. Han har det bra, og det er ingen grunn til uro, sier hans talskvinne Susan Patricola.


Ulykken skjedde i fjellsiden over Beverly Hills i krysset mellom Laurel Canyon Boulevard og Lookout Mountain Avenue.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer