- Kranglingen startet på dag to

Fullt drama under "Farmen"-innspillingen...

BLANT ÅRETS DELTAGERE: Stundenten Simon Megaaen og ambulansesjåfør Karin Jonassen er blant årets 14 deltagere i "Farmen" på TV 2. Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav under kanalens vårlansering i forrige uke. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLANT ÅRETS DELTAGERE: Stundenten Simon Megaaen og ambulansesjåfør Karin Jonassen er blant årets 14 deltagere i "Farmen" på TV 2. Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav under kanalens vårlansering i forrige uke. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Til våren er "Farmen" tilbake på TV 2, hvor den sjette sesongen er spilt inn på Tranøya utenfor Trøndelagskysten.

Det manglet ikke på intriger i fjor på "Farmen", og også i denne sesongen speiles livet blant deltagerne slik det er, med konflikter, latter og tårer. 

Se bilder av alle "Farmen"-deltagerne her.

"Farmen"-deltager Simon Mengaaen (21) innrømmer at de ti ukene på øya inneholdt en del krangling.

- Det er som å være i en ungdomsskoleklasse. Folk er hormonelt forskjellige og i forskjellig alder, så det må det bli noen klinsjer noen gang. Positive følelser oppstår jo, men også en del krangling som følge av at man lever så tett innpå hverandre som man gjør, forteller han til Seher.no.

Ambulansesjåføren Karin Jonassen (24) er også en av årets deltagere, og hun forteller at hun ble overrasket over hvor fort konfliktene i gruppa startet.

- Jeg hadde ikke trodd at det skulle komme så fort. Det begynte allerede dag nummer to med litt småknuffing og sånne ting, og etter hvert så tok det helt av.

- Men det var veldig varierende. Det var gjerne krangling en dag og så var det latter den andre dagen, forteller Jonassen.

Begge deltagerne forteller til Seher.no at de står for det de har sagt og gjort på "Farmen", men Mengaaen innrømmer at han helst ser at noen scener uteblir.

- Det er klart at noen nakenscener, dusjing eller når man vasker seg er kult om det ikke blir vist, men vi får se da...

Gaute Grøtta Grav (30) har vært programleder for den populære realityserien siden 2003, og han sammenligner situasjonene som oppstår i programmet med situasjoner i en vanlig familie.

- Det er litt fokus på intriger og krangling, men jeg tenker sånn "ja, er det ikke som en vanlig familie da?", sier han til Seher.no.

"Farmen" skal etter planen sendes på TV 2 en gang etter OL i Vancouver, som avsluttes den 28. februar.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Otto tilbake på skjermen


[obj:media:8209]