REAGERTE: - De sa at de skulle komme å fikse håret mitt, men ingenting skjedde. Derfor måtte jeg bare kaste meg ut i opptakene. Det gikk ut over selvtilliten min, jeg var helt på gråten, forteller Charlotte Skagen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
REAGERTE: - De sa at de skulle komme å fikse håret mitt, men ingenting skjedde. Derfor måtte jeg bare kaste meg ut i opptakene. Det gikk ut over selvtilliten min, jeg var helt på gråten, forteller Charlotte Skagen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Kranglet seg ut av Ungkaren

- Jeg har aldri følt meg styggere i hele mitt liv, sier "Ungkaren"-deltageren.

Se deler av videointervjuet med "Ungkaren"-deltagerne Charlotte Skagen og Mette Myrvang nederst i saken!

OSLO-SØR-AFRIKA (SEHER.NO): Torsdag var det sesongpremiere på TVNorge-suksessen "Ungkaren 20 vs. 40", og allerede i det første programmet måtte to av de 18 jentene gi opp kampen om ungkar Jørgen Festervoll (30) - og forlate Sør-Afrika.

De to var Mette Myrvang (42) og Charlotte Skagen (20). Og Kristiansand-jenta Charlotte har en klar idé om hvorfor det var akkurat hun som måtte reise hjem denne dagen.

- Det var veldig mye uenighet om styling og sminke som Jørgen fikk med seg. Jeg kranglet en del med selve produksjonen, og det tror jeg ikke akkurat var så positivt. Dessuten fikk jeg ikke snakket så mye med ham. For ham virket jeg nok litt sytete, forteller hun til Seher.no.

Årsaken til all kranglingen var at den unge deltageren var svært lite fornøyd med hvordan hun så ut etter stylingen før hun skulle filmes. Og det nektet hun altså å akseptere.

- Stylingen ødela alt fra første sekund! Og så har man jo så lite man skulle sagt i en sånn setting. Jeg har aldri følt meg styggere i hele mitt liv, sier en oppgitt Charlotte, som tidlig ga beskjed om at hun ikke var fornøyd den "klamme" vendingen håret hennes hadde tatt.

- De sa at de skulle komme å fikse det, men ingenting skjedde. Derfor måtte jeg bare kaste meg ut i opptakene. Det gikk ut over selvtilliten min, jeg var helt på gråten, innrømmer hun.

- Var det en høylytt krangel, Charlotte?

- Ja, det var det. Filmingen hadde vart lenge, i tillegg til at vi hadde fått litt å drikke. Jeg var kjempesliten, lei av alt - og tenkte ikke på at Jørgen var i nærheten.

Styling-problemene førte nemlig til ytterligere trøbbel for 20-åringen. Og denne gangen skjedde noe som kan ha fått fatale konsekvenser for den kjærlighetssøkende Sørlendingen.

- Jørgen gikk forbi meg og spurte "Går det bra med deg?". "Nei!" var alt jeg klarte å gi til svar. Han syntes vel at jeg oppførte meg som et barn - at jeg var veldig lite voksen.

- Tror du at det var hovedgrunnen til at du ble sendt hjem først?

 - Nei, jeg tror nok det gikk på andre ting også, som for eksempel førsteinntrykk.

Skagen mener det verste med å ryke som nummer én er det faktumet at hun var aller først i rekken. Samtidig legger hun ikke skjul på at årets "Ungkar" kanskje ikke var helt hennes type uansett.

- Jørgen virket kjempehyggelig, absolutt. Men han var jo litt glatt, det er vel det eneste. Han var litt for pen, litt for "Asker" om man kan si det sånn, sier Charlotte Skagen til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Avslørte ting om meg selv 

Se deler av intervjuet med "Ungkaren"-deltagerne Charlotte Skagen og Mette Myrvang her:

[obj:media:7532]