<strong>I KRANGEL:</strong> Her er Tulisa Contostavlos på badeferie med assistenten sin.  Foto: Fame Flynet
I KRANGEL: Her er Tulisa Contostavlos på badeferie med assistenten sin. Foto: Fame Flynet Vis mer

Kranglet så assistenten hennes ble skallet ned

X Factor-dommeren havnet i bråk på flyplassen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tulis Contostavlos er dommer i den engelske versjonen av talentkonkurransen X Factor. På søndag ble hun innblandet i en krangel så alvorlig, at bestevennen hennes Gareth Varey ble skallet ned.

- Hun prøvde desperat å roe ned situasjonen, men krangelen ble bare verre, sa et vitne ifølge ContactMusic.

Gareth overhørte at den uidentifiserte snakket nedsettende om Tulisa, i en butikk på flyplassen i Glascow, rett før de skulle hjem til London. Og da han konfronterte vedkommende, startet krangelen.

Politiet bli tilkalt, og deretter førte dem ut av flyet, og inn til avhør. Deretter fløy de tilbake til London sammen etterpå.

TUla Paulinea Contostavlos, som er hennes fulle navn, er også modell og sangerinne. For bare to måneder siden ble en sexvideo av henne lekket ut på internett, av hennes tidligere dj-kjæreste «MC Ultra». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte nye tenner før tv-debuten.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer