Kranglet om de flotteste damene

- Ben var alltid den mest populære i gruppen og det hendte jeg ble misunnelig, sier Christian Ingebrigtsen.

COMEBACK: Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen i A1 gjør for tiden comeback i England med TV-programmet «The Big Reunion» på britiske ITV. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
COMEBACK: Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen i A1 gjør for tiden comeback i England med TV-programmet «The Big Reunion» på britiske ITV. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Norske Christian Ingebrigtsen (37) og britene Ben Adams (32) og Mark Read (35) gjorde på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet stor suksess på hitlistene verden over og solgte over 10 millioner plater.

Nå gjør boybandet «comeback» på britisk TV når de forteller sin historie i programmet «The Big Reunion». Her avslører de blant annet hva som foregikk bak kulissene under årene med plateinnspillinger og turné.

Selv om de tre gutta er gode venner var det ikke fritt for drama. Ben og Christian, som den gang levde det glade ungkarsliv, konkurrerte stadig om hvem som fikk de flotteste damene til sengs.

- Vi har alltid kranglet om jenter, sier Adams til Seoghør.no.

- Begge to gikk alltid for den heiteste dama i rommet.

I dag er Ben lykkelig sammen med sin norske modellkjæresten Sara Skjoldnes mens Christian har slått seg til ro med vakre Martine Dønheim.

Ben og Sara møttes på en fest i Oslo for tre år siden, da Sara bare var 17 år gammel.  

- Jeg spurte hvor gammel hun var, og hun svarte «for ung for deg». Da skjønte jeg at det kom til å bli en utfordring og at jeg måtte ha henne, har Ben tidligere sagt til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer