Sharon Osbourne:

Krangler så busta fyker om nakenbilder

Sharon Osbourne sammenliknet Kim Kardashian med prostituerte. Det liker realitystjernen dårlig.

HARDT OPPGJØR: Sharon Osbourne går langt i å kritisere Kim Kardashian i et nylig intervju med The Telegraph. Foto: NTB Scanpix
HARDT OPPGJØR: Sharon Osbourne går langt i å kritisere Kim Kardashian i et nylig intervju med The Telegraph. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I et intervju med avisa The Telegraph går den britiske tv-profilen og eks-rockekonen Sharon Osbourne (64) rett i strupen på realitydronning Kim Kardashian (36).

Gjennom en rekke oppsiktsvekkende uttalelser gjør Osbourne det klinkende klart hva hun synes om den berømte tobarnsmorens livvstil, med vekt på 36-åringens holdning til nakenhet, og drar like greit med hele familien i samme slengen.

- Alle lever av kroppene sine. Halve Los Angeles har vært bortpå dem, og alt de gjør - om det er sex-taper, gjennomsiktige plastkjoler eller treningsklær, handler om sex. Ikke veldig kvinnefremmende, sier Sharon.

- Husk hva du er

Den rappkjefta 64-åringen, som for øvrig utleverer eksmannen i samme intervju, refererer til Kardashian-jentenes gjentatte naken-stunts i sosiale og tradisjonelle medier, og mener det har gått altfor langt.

- Kim sier hun gjør ting i feminismens navn, men det stemmer ikke. Det hun gjør er å være ei hore. Hvis hun har lyst til å vise kroppen sin, vær så god - men husk alltid hva du er, tornder Sharon.

TV-profilen refererer trolig til Kims intervju i septemberutgaven av Harper’s Bazaar Arabia, der hun deler flere synspunkter rundt kvinnekamp og hva slags rollemodell hun ønsker å være.

- Jeg har tidligere sagt at jeg egentlig ikke vil kalle meg selv feminist, men jeg føler samtidig at jeg gjør mye mer enn de som mener å være det. Jeg er feminist til beinet, men har ikke behov for noe merkelapp for å definere hvem jeg er, sa Kim blant annet.

Glad i å vise hud

Fredag slo Kim tilbake mot Sharons angrep.

- Jeg har aldri sagt at jeg kastet klærne i feminismens navn. Så når noen angriper meg for det, høres det bare idiotisk ut.

- Jeg deler nakenbilder av meg selv, fordi jeg liker hvordan jeg ser ut etter å ha kvittet meg med fødselskiloene. Det får meg til å føle meg mektig, sier hun til E! News.

Den velomtalte 36-åringen har i en årrekke vært kjent for å vise mye hud, og overlater stadig mindre til fantasien.

Kontrasten til et intervju hun gjorde i 2010, der hun som 29-åring påsto at hun var «for gammel» til å posere naken, er stor - og Kim har måttet tåle mye kritikk de siste årene.

Deriblant i fjor, da hun delte et nakenbilde foran speilet på Instagram med intime partier sladdet.

Realitystjernen bruker gjerne sosiale medier som en plattform for å dele sine svært vågale og lettkledde bilder, og har posert kliss naken i flere magasiner.

Kim fikk eksempelvis nettet til å koke i 2014, da hun stilte opp uten en tråd for bladet Paper.

Delte nakenbildet

Tidligere denne måneden fikk Kim igjen nettet til å koke da hun delte et bilde på Instagram som vekket oppmerksomheten til mange fans.

Iført kun støvler står den verdenskjente stjernen naken oppe i et tre og poserer til kameraene.

- Det er en ære å bli fotografert av Mert og Marcus for boken deres «new book»! 20 år i produksjon! Den er ute 7. september, skriver hun til bildet.

På noen få minutter hanket superstjernen inn godt over en million likerklikk og kommentarer som «dette er det mest fantastiske jeg har sett», «du er vakker» og «OMG Goals».

Kort tid etter dukket det også opp humoristiske memer av stuntet til Kim som tok av på sosiale medier.

LES OGSÅ: Kim Kardashians magasinforside vekker sterke reaksjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer