Krangler om syk datter

Brad og Angelina krangler vilt om lille Zaharas beste. Brad vil ha henne med hjem til USA.

UROLIG: Zahara er alvorlig syk, og Brad er redd hun ikke får god nok behandling i Namibia. Foto: All Over Press
UROLIG: Zahara er alvorlig syk, og Brad er redd hun ikke får god nok behandling i Namibia. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zahara er syk!


Lille Zahara (16 måneder) er slått ut av en mystisk og seiglivet sykdom. Brad Pitt (42) vil ha datteren hjem til USA så fort som mulig. Akkurat nå er familien i Namibia - hvor Angelina (30) har lyst til å føde parets første felles barn.


Angelina fra Lara Croft-filmene har termin snart, og føler seg ikke i stand til den lange flyreisen.


Begge er urolige for Zaharas helse. Den tynne jentungen klarer ikke å sove, gråter hele tiden, og hyler når hun legges ned.


Nå er Brad og Angelina livredde for at hun har en genetisk sykdom. Hvis hun ikke blir bra snart skal de kontakte hennes kjødelige mor i Etiopia for å finne ut om det er noen arvelige sykdommer i familien.


- Zahara får god medisinsk oppfølging i Namibia, men de finner ikke ut hva som er galt. Brad vil ha henne med til eksperter i USA, men han tvinges til å vente til etter at Angelina har født. Situasjonen har skapt mye krangling og mye frustrasjon hos dem begge, sier en kilde nær paret.


Angelina adopterte Zahara og sønnen Maddox (4) før hun ble sammen med Brad. Men han har siden adoptert begge - og bærer etternavnet Jolie Pitt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer