Krangler om Jackos barn

Popkongen kan havne i retten - igjen.

<strong>KJEMPER FOR BARNA:</strong> Popkongen gjør alt for å unngå en ny rettssak. Foto: All Over Press
KJEMPER FOR BARNA: Popkongen gjør alt for å unngå en ny rettssak. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Michael Jackson (47) har nok en gang havnet i krangel om foreldreansvaret  for de to eldste barna. Ifølge The National Enquirer har det nå oppstått en stygg catfight bak kulissene mellom Michaels ekskone Debbie Rowe (47) og barnepiken  Grace Rwamba.


Kilder magasinet har vært i kontakt med hevder at Michaels største skrekk nå er at krangelen skal ende i retten - det siste stedet han ønsker å være etter pedofilisaken i fjor.


- Selv om Michael vant den saken, håper han at han aldri igjen vil se innsiden av et rettslokale, sier en kilde.


Michael har i dag foreldreansvar for alle sine tre barn, men ekskona Debbie, som han skilte seg fra i 1999, ønsker nå en mer fremtredende rolle i barna Prince Michael (8) og Paris' (7) liv. Hvem som er moren til Michaels tredje barn, Prince Michael II (4), er ukjent.


Michael, barna og barnepiken Grace har bodd i Bahrain siden rettssaken mot popkongen ble avsluttet i fjor. Jacksons tidligere manager Frank DiLeo hevdet til The National Enquirer tidligere i år at barnepiken ønsker å gifte seg med Michael.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer