Krangler om «Idol» på Twitter

Sondre Lerche er kritisk til nivået, men «Idol»-dommer Marion Ravn slår tilbake.

SLÅR TILBAKE: «Alle som vi ikke sendte videre er jo de som har meldt seg på The Voice. Så det TVILER jeg på! Jenny er en fantastisk artist!», skriver «Idol»-dommer Marion Ravn som motsvar til Sondre Lerche. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: «Alle som vi ikke sendte videre er jo de som har meldt seg på The Voice. Så det TVILER jeg på! Jenny er en fantastisk artist!», skriver «Idol»-dommer Marion Ravn som motsvar til Sondre Lerche. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den store «Idol»-finalen nærmer seg med stormskritt. Fredag var det unggutten Isak Knutsen Heim (16) som måtte forlate konkurransen, dermed er det Vegard Leite (19) og Jenny Langlo (18) som skal kjempe om å ta seg helt til topps i TV 2-programmet denne fredagen.

Men det er ikke alle som er fornøyd med nivået på de to finalistene. Artisten Sondre Lerche, som til våren er å se som mentor i et annet TV 2-program, nemlig «The Voice», tar i bruk Twitter for å fortelle akkurat det han mener.

«Så på Idol i går og må med sjokk/respekt melde at at ingen av de to søte finalistene ville kommet noen vei i #TheVoiceNorge #nivåforskjell»
, skrev han på nettsamfunnet lørdag.

Innlegget ble ikke oversett med stillhet. I hvert fall ikke fra «Idol»-dommer Marion Ravn.

«Alle som vi ikke sendte videre er jo de som har meldt seg på The Voice. Så det TVILER jeg på! Jenny er en fantastisk artist!», kontrer hun.

Presseansvarlig for «Idol» i TV 2, Bjarne Laastad, ser ikke alvorlig på «krangelen» mellom de to musikerne på Twitter.

- Det er morsomt og hyggelig at en dommer og en mentor er veldig fornøyd med nivået på det de selv er en del av. Det er fantastisk hvis det er slik at nivået er høyere i «The Voice» enn i «Idol». Vi er enige om at nivået i «Idol» aldri har vært høyere, og hvis det Sondre Lerche sier stemmer -  da lover det godt for «The Voice», sier Laastad til Seher.no.

«Idol»-finalen ser du på TV 2 fredag klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil si det er på grensen til mobbing  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer