DISKUTERER HEFTIG: - Jeg spurte ham om hva han likte best med meg og da svarte han «rumpa di». Det er ting vi må jobbe med her, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
DISKUTERER HEFTIG: - Jeg spurte ham om hva han likte best med meg og da svarte han «rumpa di». Det er ting vi må jobbe med her, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Krangler om bruddet for åpent kamera

- Da du først kom hjem satt du og så på trav, sier Linni Meister. Se video!

Publisert
Se video med Linni Meister og Bernhard Berntzen nederst i saken!

SEHER.NO: I februar kom nyheten om at modell og TV-fjes Linni Meister (25) hadde flyttet fra ektemannen Bernhard Berntzen (33). Ekteparet, som egentlig aldri var gift, bestemte seg nemlig for å gå hvert til sitt - i hvert fall for en periode. 

Torsdag kom de to sammen til premierefesten for TV 2 Bliss-programmene «Linni» og «Petter elsker Mari» i motehuset Eger i Oslo. Og det skulle vise seg å gå heftig for seg da Seher.no tok en prat med eks-paret om samlivsbruddet de nettopp har vært gjennom.

Det er nemlig mye Linni og Bernhard fortsatt ikke er enige om...

- Hvordan er det å gå igjennom et samlivsbrudd med TV-kameraer til stede?

- Jeg tenker ikke over det i det hele tatt, jeg. Vi har jo ikke akkurat hatt bruddet foran kamera, har vi det da, Linni? spør Bernhard i starten av intervjuet.

Dermed er diskusjonen allerede i gang.

- Jo, vi har jo det da! Hele sannheten kommer jo frem. Ok, du har virkelig ikke tenkt over det i det hele tatt du, svarer Linni kontant.

I dag bor Linni og Berhard i hver sin leilighet. Linni kjøpte i februar en egen leilighet som hun deler med sønnen deres, Dennis (1). Og skal man dømme ut fra torsdagens intervju, er det kanskje greit at det forblir slik en liten stund til.

- Hvem av dere tok initiativet til et brudd?

- Det var vel meg, det, sier Bernhard.

- You're right! Det var så meg, det var så meg! Det eneste du sa var «Hvorfor det?». Jeg spurte ham om hva han likte best med meg og da svarte han «rumpa di». Det er ting vi må jobbe med her, skyter Linni inn.

Bernhard forklarer bruddet med at han jobbet utrolig mye, og at han fikk lite tid til å ta av seg Linni og sønnen.

- Jeg sto opp seks om morgenen, og kom hjem klokka sju-åtte om kvelden. Jeg skjønner at det ble hardt for Linni. Hun måtte ta seg av Dennis hele tiden. Det var en tøff situasjon på jobben. Jeg jobbet veldig mye, noe som gikk ut over forholdet. Det er nok hovedgrunnen til at det ble sånn som det ble, sier han til Seher.no.

Linni bestemmer seg derimot for å gi ham nok et stikk foran Seher.no-kameraet.

- Og da du først kom hjem satt du og så på trav! Da kunne du vel heller brukt tiden på... Nei, vi skal ikke begynne der igjen, sier hun i videoen du ser nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg savner Linni hvert eneste sekund  

Se video med Linni Meister og Bernhard Berntzen her:[obj:media:9555]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer