<strong>FRYKTER IKKE RYNKER:</strong> -Jeg mener mine kollegaer ikke ligner seg selv, sier Lillian. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
FRYKTER IKKE RYNKER: -Jeg mener mine kollegaer ikke ligner seg selv, sier Lillian. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

Krangler om Botox

Lillian Müller går til angrep på «Ja vi elsker Hollywood»kolleger.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lillian Müller (58) mener det hersker et Botox-hysteri blant kollegaene i TVNorge -serien «Ja vi elsker Hollywood». Det skriver VG.

I serien får vi se at modell Monica Hansen (31) og eiendomsmekler Tine Schatz (47) regelmessig får sprøytet inn Botox for å fjerne rynker, samt Restylane og andre såkalte «fillers» for å få svulmende lepper og kinnbein.

- Mange av kvinnene i programmet har tatt Botox. Enkelte av kvinnene har gjort litt av hvert . Jeg er fundamentalt imot plastisk kirurgi, med mindre situasjonen er så spesiell at man må gjøre noe med det, sier Müller

- Om det bare er for å se yngre ut, synes jeg er fryktelig trist, fortsetter Müller. Hun presiserer samtidig at hun ikke ønsker å rette skyts mot noen spesielle.

Hollywoodfruen Tine Schatz (47) forstår ikke kritikken.

- Botox er den beste oppfinnelsen ette Starbucks-kaffe, slår Tine Schatz fast overfor VG, og sikter til den populære kaffekjeden.

Selv får eiendomsmekleren sprøytet inn Botox og fillers et par ganger i året.

- Ser jeg på bilder av meg selv for 10 år siden, ser jeg helt lik ut, sier hun.

Hun skjønner ikke kritikken fra Müller.

For noen år siden fikk hun løftet brystene. I fremtiden vil hun ikke nøle med å skjønnhetsoperere seg, om det skulle bli nødvendig.

- Da gjør jeg det, Det er min business og jeg er ikke redd. jeg kjenner en kirurg i Oslo og han sier det er vanlig i Oslo også nå, men at man ikke snakker så mye om det. Alle vil se pene ut, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Det er til å få gåsehud av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer