Krangler om begravelsen

Whitney Houstons familie har delte meninger om hvor sangeren bør begraves.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons familie fikk sjokk natt til søndag da de fikk nyheten om at sangeren var død. Stjernen døde på et hotellrom på Beverly Hilton i Los Angeles, men ble mandag fraktet tilbake til hjembyen Newark i New Jersey.

Fans jublet da likbilen ankom begravelsesbyrået og familien samlet seg like etter for å se Whitney en siste gang.

Nå har dødsfallet skapt konflikt innad i familien. De er nemlig ikke enige om hvor Houston bør gravlegges. Verdenspressen har antatt at hun vil bli begravet i hjembyen, men ifølge TMZ ønsker Houstons mor Cissy og tanten Dionne Warwick at hun skal bli stedt til hvile i Atlanta.

Cissy og Dionne mener det er et sted sangeren koste seg og hadde kjære minner fra. Men resten av familien ønsker at sangeren skal begraves i hjembyen.

Det er forsatt noe usikkert hvor begravelsen skal finne sted, men de andre familiemedlemmene skal ha overtalt de to søstrene om at New Jersey er det stedet verden vil huske henne mest.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer