John Arne Riise om SMS-skandalen:

Krangler med «Skal vi danse»-Marna om romantisk kyss

- Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av det han sier, sier Marna Haugen om John Arne Riises beskrivelse av henne.

NY BOK: John Arne Riise hevder i sin nye selvbiografi at blogger Marna Hauge Burøe hadde sjekket opp den tidligere fotballspilleren lenge før han sendte henne tekstmeldinger. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth
NY BOK: John Arne Riise hevder i sin nye selvbiografi at blogger Marna Hauge Burøe hadde sjekket opp den tidligere fotballspilleren lenge før han sendte henne tekstmeldinger. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tirsdag lanserer tidligere fotballproff John Arne Riise (37) boken «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise», en selvbiografi der han deler historier som har preget 37-åringen de siste årene.

Blant mange av historiene han deler tar han opp den betente saken fra 2005 - da han havnet på forsiden av VG etter å ha sendt samme tekstmelding til flere kjendiskvinner for å be dem med på stevnemøter.

Marna Haugen Burøe (36), som for tiden er aktuell i «Skal vi danse» og «Bloggerne» på TV 2, uttalte seg til avisen den gangen, og nå tar John Arne et oppgjør.

«Hun fortalte avisene at hun helt enkelt hadde latt kjæreste og komiker Ørjan Burøe late som om han var henne og svare meg. Men det var jo andre ting hun ikke sa noe om», skriver han i boken.

Han refererer til det første møtet med Marna på et utested i Oslo. Ifølge John Arne skal bloggeren ha tatt tak i rumpa hans og kysset ham.

«Ikke at jeg hadde noe imot det. Vi var begge single da, hun var tidligere Miss Norway. Og vi datet en stund etterpå, og da jeg sendte henne en sms, hadde det gått fire måneder, og jeg hadde ingen anelse om at hun hadde blitt sammen med en annen fyr i mellomtida», skriver han.

- Kjenner meg ikke igjen

Marna, som er gift med komiker Ørjan Burøe (43), kjenner seg ikke igjen i noe av det den tidligere fotballproffen beskriver.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av det han sier, så det vil jeg ikke kommentere, sier «Skal vi danse»-deltakeren til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet:

GIFT: Komiker Ørjan Burøe og blogger Marna Hauge Burøe giftet seg i hemmelighet i februar 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIFT: Komiker Ørjan Burøe og blogger Marna Hauge Burøe giftet seg i hemmelighet i februar 2013. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Marna er imidlertid ikke den eneste John Arne tar et oppgjør med i sin selvbiografi.

For selv om han for tiden tilsynelatende er lykkelig gift med Louise Angelica Riise (26), tar han for seg flere møter med ulike damer - også det omtalte stevnemøtet med Pia Haraldsen.

- Følte meg liten

Pia ble kjendis over natten i 2004, etter at hun stilte i en lyserosa, ettersittende kjole i dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra (13). Hun var invitert i dåpen fordi hun den gang var stedatter av dronning Sonjas (80) nevø Karl Otto Haraldsen.

Pia var en av redaktørene i motebladet Cosmopolitan på den tiden hun dro på et stevnemøte med John Arne Riise, ifølge den tidligere landslagsstjernen.

- Pia Haraldsen svarte ja på sms-en med tilbudet om en middag med oss to på Hos Thea på Frogner i Oslo. Med det hadde vært en katastrofe, hele middagen, skriver John Arne i boken.

I selvbiografien skriver 37-åringen at Pia fikk ham til å føle seg «veldig liten». Han skriver at hun blant annet nektet å gå inn døren før han åpnet den for henne, og hun skal ha kritisert både måten John Arne spiste før hun tok en bit, og drakk før hun tok en slurk.

- Det er den eneste gangen jeg har funnet på en unnskyldning for å holde en date kort, skriver han og legger til at han etterpå fikk vite at hun nylig hadde vært i «en eller annen» kongelig dåp.

- Så det er mulig at det var det som var grunnen, skriver han.

Vil ikke kommentere

I en sms til Se og Hør skriver Pia Haraldsen at hun ikke ønsker å kommentere det John Arne skriver i boken.

Overfor avisen VG tidligere i år uttalte imidlertid Pia at hun ikke husker detaljene i stevnemøtet, ettersom det hele ligger over ti år tilbake i tid.

Saken fortsetter under bildet:

KLEIN DATE: John Arne Riise hevder i sin nye bok at hans date med Pia Haraldsen ble en pinlig affære. Her er Pia Haraldsen på Se og Hørs kjendisgalla i 2016 på Chat Noir i Oslo.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
KLEIN DATE: John Arne Riise hevder i sin nye bok at hans date med Pia Haraldsen ble en pinlig affære. Her er Pia Haraldsen på Se og Hørs kjendisgalla i 2016 på Chat Noir i Oslo. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Men jeg forstår at denne SMS-saken var en belastning for ham, og at den kanskje burde vært en privatsak uten å bli utbrodert i media, sa hun.

Da SMS-saken sprakk i media i 2005, var Haraldsen blant dem som uttalte seg kritisk om Riises oppførsel.

- Jeg blir provosert over John Arnes oppførsel. Det er ikke bare dumt og patetisk å gjøre noe slikt, men også fryktelig respektløst ovenfor de øvrige jentene han har sendt SMS til, sa hun til VG den gang.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg dater ikke menn uten barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer