MINNESTUNDEN: Den 7. juli ble det avholdt en minnestund ved Forest Lawn. Det er en av gravstedsmulighetene. Den andre muligheten er Neverland. Foto: All Over Press
MINNESTUNDEN: Den 7. juli ble det avholdt en minnestund ved Forest Lawn. Det er en av gravstedsmulighetene. Den andre muligheten er Neverland. Foto: All Over PressVis mer

Krangler fortsatt om gravstedet

Jackson-familien klarer ikke å bli enige.

SEHER.NO: Mens Michael Jacksons kropp ligger ved Forest Lawn Memorial-Park and Mortuary i Los Angeles, krangler fortsatt familien om hvor han skal begraves.

- De har ennå ikke bestemt seg, sier en kilde ifølge People, men legger til at familien nå er et steg nærmere enighet enn de tidligere var.

Pop-kongens mor, Katherine Jackson (79), har tidligere vist sin motstand mot å gjøre ranchen Neverland til Michaels gravsted.

- Hun mener stedet er forbundet med forferdelige minner, og mener Michael selv ikke ville ønsket å være begravet der.

Dette grunnet anklagene om misbruk av barn, som tidligere ble rettet mot musikklegenden. Jackson ble frifunnet på samtlige punkter i 2005. Katherine skal ifølge kilder nå være litt mer på gli når det gjelder Neverland som gravsted, men er fortsatt imot.

- Katherine viser fortsatt sin motstand til at Michael skal begraves på Neverland-tomten, men vil muligens gå med på det, dersom det gjør at Michaels barn kan overta eiendommen. Hvis de får det fullstendige eierskapet, vil Katherine gå med på det.

Hvordan det skal la seg gjøre, er derimot fortsatt et stort spørsmål. Store deler av eiendommen eies nå av en rekke private investorer.

Det andre stedet det er snakk om, er Forest Lawn i Los Angeles, der en privat minnestund for artisten ble holdt den 7. juli.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det er mord