- Krangel om Miley førte til bruddet

Popstjernepappaen gikk berserk etter oppdragelse-krangel.

KRANGEL FØRTE TIL BRUDD: En krangel om Mileys oppdragelse skal være en av årsakene til bruddet mellom Billy Ray og Tish Cyrus.  Foto: All Over Press
KRANGEL FØRTE TIL BRUDD: En krangel om Mileys oppdragelse skal være en av årsakene til bruddet mellom Billy Ray og Tish Cyrus. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det er to uker siden det ble kjent at foreldrene til popstjernen Miley Cyrus (17), countrysangeren Billy Ray Cyrus (49) og hans kone Tish (47), skulles skilles etter 17 års ekteskap.

Siden nyheten ble lekket til pressen har det versert en rekke rykter om hvorfor forholdet tok slutt. Og onde tunger har blant annet hevdet at Tish var utro mot Billy Ray med rockestjernen Bret Michaels (43).

Både talspersoner for Cyrus og Michaels har benektet dette, og nå viser det seg at det kan være en helt annen, og langt mer familienær grunn til at forholdet tok slutt.
 
Ifølge tabloidbladet National Enquirer skal det nemlig ha vært en krangel om deres kjente popstjernedatter som førte til at de gikk hvert til sitt.

Kilder bladet har snakket med forteller at Billy Ray skal ha forsøkt å gi Miley husarrest, etter at hun snakket tilbake til ham. Men da Tish fikk høre om det, skal hun ha gått imot ektemannens avgjørelse.

Dette skal ha ført til at countrystjernen «mistet kontrollen og gikk berserk».

- Billy skrek helt forferdelige ting til Tish. Deretter begynte han å sparke i døra. Tish låste seg selv inn på soverommet for å slippe unna ham. Og mens han slo i døren skrek han «kom ut hit og snakk til meg, bitch Du lar alt løpe fritt når jeg ikke er her! Det skal stoppe!», forteller en kilde.

Paret to andre barn, Noah (16) og Braison (10), skal ha vært tilstede i hjemmet deres i LA da hendelsen skjedde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Han lå med moren hennes i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer