Amber Heard og Johnny Depp:

Kraftige reaksjoner: - Urovekkende

Amber Heard får gjennomgå i sosiale medier.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer
Publisert

Den mye omtalte rettssaken mellom det tidligere ekteparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (58), som har holdt på siden midten av april, begynner nå å nærme seg slutten.

Rettssaken har allerede bydd på utallige virale øyeblikk, med merkelige vitneforklaringer, subtile blikk og uttrykk, og bisarre detaljer fra Depp og Heards ekteskap som alle trender på nettet.

36-åringen har ved flere tilfeller gått viralt på TikTok i løpet av rettssaken, og denne uken skjedde det nok en gang. Nå er det Heards væremåte under Depps nye vitneforklaring som har fått flere til å heve øyenbryna.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

- Urovekkende

Selv om de fleste øyne kanskje var rettet mot «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren som skulle forklare seg, la flere likevel også merke til Heards reaksjon. Hun satt tilsynelatende med et snedig smil om munnen og ristet på hodet da han vitnet, skriver Newsweek.

I vitneboksen ble Depp blant annet spurt om han noen gang hadde tatt åtte til ti MDMA-piller, noe han benektet, og svarte med at da ville han vært død. Samtidig fanget kameraene i rettssalen opp at Heard, nok en gang, satt der smilende.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

På TikTok ser flere brukere ut til å være rasende over ansiktsuttrykkene hennes og måten hun reagerte på.

«Det sleipe smilet i ansiktet til Amber Heard når Johnny Depp nevner at han kunne vært død er mer enn urovekkende», skrev en bruker på TikTok til en video av Heard.

Kommentarene har allerede strømmet inn fra flere brukere som har stusset over hvorfor 36-åringen plutselig smiler, da hun for bare kort tid siden var helt fra seg da hun vitnet.

«Hva skjedde med all den gråtingen hennes?», spurte en TikTok-bruker i kommentarfeltet mens en annen sa: «Håper juryen ser smilet hennes.»

En bruker på Twitter skrev følgende:

«Amber Heard som smiler og ser stolt ut når offeret hennes beskriver hvordan hun skadet fingeren hans er virkelig urovekkende».

«Jeg vet ikke hvilket spill Amber Heard prøver å spille, men mens Johnny Depp vitner, og snakker om overgrepene han ble utsatt for av henne, ler hun fullt og helt i hans retning», fulgte en annen opp.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

- Folk vil drepe meg

Torsdag var det Heard som inntok vitneboksen igjen. Der forklarte hun at hun har blitt trakassert, ydmyket og truet på sosiale medier helt siden hun anklaget Depp for fysiske og seksuelle overgrep.

- Folk vil drepe meg og de forteller meg det hver dag. Folk vil sette babyen min i en mikrobølgeovn, fortalte hun.

Hun påsto videre at den pågående trakasseringen var en del av Depps plan for å ydmyke henne offentlig.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

- Han ønsket å ødelegge karrieren min. Truslene han kom med for å ydmyke meg, globalt, har blitt en realitet i dag, foran deg ... og hele verden, la hun til.

Under rettssaken innrømmet Depp at han skrev i en tekstmelding at Heard «ba om total global ydmykelse» og fulgte opp med at «hun kommer til å få det». Han sa at det ble skrevet i sinne da han fikk vite at hun påsto at han misbrukte henne fysisk.

Skuespilleren har nektet for å ha slått Heard eller noen andre kvinner, og sa at hun var den som ble voldelig i forholdet deres.

LES OGSÅ: Millioner lurt av bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer