Foto: Splash News/ All Over Press
Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Kræsjet med sønnen i bilen og barn i magen

Jeepen til den gravide «Teen Mom»-stjernen Maci Bookout rullet rundt tre ganger.

SEOGHØR.NO: «Teen Mom»-stjernen Maci Bookout (23) og sønnen hennes Bentley (6) har kommet fra en dramatisk bilulykke med livet i behold.

Det fortalte reality-stjernen selv på Instagram søndag, da hun la ut et bilde av Jeepen sin som ligger på taket på motorveien.

- Takker Gud for at Bentley og jeg kom fra dette marerittet med bare noen blåmerker, skriver 23-åringen til det firedelte bildet, som også viser bilens skader på nært holdt.

Saken fortsetter under bildet.

Ufødt barn i magen

Den unge ettbarnsmoren avslørte i desember at hun venter sitt andre barn, en graviditet hun trodde var umulig grunnet diagnosen polycystisk ovariesyndrom. Og nok en gang har hun og familien altså opplevd et lite mirakel.

- Takker Gud for at min ufødte, lille jente har det helt bra etter dette, skriver hun takknemlig.

VENTER BARN: Maci Bookout har termin til sommeren, men hennes ufødte barn - som hun avslører er en jente - kom uskadet fra bilulykken. Her er hun avbildet i Miami for to år siden. Foto: FameFlynet Sweden
VENTER BARN: Maci Bookout har termin til sommeren, men hennes ufødte barn - som hun avslører er en jente - kom uskadet fra bilulykken. Her er hun avbildet i Miami for to år siden. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

I emneknaggene i Instagram-posten fremgår det at Jeepen rullet rundt tre ganger. Hun skriver også at opplevelsen var «forferdelig skremmende», at bilen var «totalvrak» og at ulykken ikke var hennes feil.

Heldigvis for den gravide TV-stjernen, som venter barn med kjæresten Taylor McKinney, og sønnen hennes, satt de i et svært robust kjøretøy da ulykken inntraff.

- Jeg vil også takke Jeep, for hvis setebeltene og velteburet ikke hadde gjort jobben sin, så er jeg ikke sikker på at familien min og jeg hadde opplevd samme utfall. Takk til alle som stoppet for å hjelpe, det var stort gjort. Jeg ber om at det går bra med alle andre som var involvert også, skriver Bookout videre i Instagram-posten.

LES OGSÅ: Nektes større pupper av MTV