Kourtney Kardashian og Scott Disick:

Kourtneys nye ord om Scott: - Bittersøtt

Urettferdig at hun aldri fikk ta del av den «nye» Scott.

BITTER: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i 2015 etter ni år sammen. Scott har i ettertid skjerpet seg kraftig, noe Kourtney syns er litt bittersøtt. Foto: NTB Scanpix
BITTER: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i 2015 etter ni år sammen. Scott har i ettertid skjerpet seg kraftig, noe Kourtney syns er litt bittersøtt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kourtney Kardashian (40), kjent fra megasuksessen «Keeping Up With the Kardashians», og Scott Disick (36), var i hele ni år et svært profilert par.

Etter et flere år langt, svært turbulent forhold, tok derimot lykken slutt i 2015. Sammen fikk de barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4).

Gjennom serien har man blant annet få ta del i 40-åringens årelange kamp mot både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner. Han har blant annet festet så hardt at han i 2015 sjekket inn på et rehabiliteringssenter - samme år som paret gikk hver til sitt.

Kort tid etter bruddet begynte Scott derimot å date Sofia Richie (20), noe som skal ha gjort han svært godt. Ifølge Hollywood Life har 36-åringen nemlig forandret seg til det bedre etter tiden med Kourtney.

- Kunne ikke vært mer stolt

Det harde festlivet skal nemlig nå bare være et fjernt minne, og 36-åringen skal angivelig være langt mer lojal mot sin nye partner. Det skal ifølge kilder til Hollywood Life, ha gjort rKourtney en smule bitter.

- Kourtney kunne ikke vært mer stolt over hvor langt Scott har kommet og hvor mye han har vokst de siste årene. Han har virkelig tatt seg sammen og blitt den mannen hun alltid har visst han kunne bli. Men en del av henne føler det er bittersøtt, fordi hun slet med festvanene hans, og det var en utfordring å oppleve den siden av ham mens de var sammen, sier en kilde til nettstedet.

View this post on Instagram

Bff goals

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Bortsett fra at det skal føles urettferdig mot Kourtney, at hun aldri fikk ta del av den «nye» Scott, er hun ifølge kilden glad for det nye paret.

- Kourtney er takknemlig for at hun har et godt og sunt samarbeid om barna med Scott nå, og hun vet hvilken fantastisk pappa han alltid har vært. Men det hadde vært fint å få oppleve denne «nye» og forbedrede versjonen av Scott mens de fortsatt var et par. Tross det føler hun virkelig at Sofia er perfekt for ham og at hun hjelper han med å bringe frem den siden, forteller kilden.

Ferierte sammen

Da Scott og Sofia først kunngjorde sin kjærlighet for hverandre, skal Kourtney ha reagert på forholdet. Stridsøksen ser derimot ut til å være begravd for lengst.

Før jul ferierte nemlig Kourtney i Cabo i Mexico sammen med barna. Der var også Scott og hans nye flamme til stede. Familien ble avbildet på rekke og rad på hver sin solseng, der de så ut til å nyte både late dager under solen, og hverandres selskap.

FERIE: Kourtney, Sofia og Scott ferierte sammen med de tre barna i Mexico før jul i fjor. Foto: NTB Scanpix
FERIE: Kourtney, Sofia og Scott ferierte sammen med de tre barna i Mexico før jul i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sa en kilde nær familien til US Magazine den gang.

Også Scott delte et bilde fra turen, med eksen og kjæresten på hver sin side.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Urealistisk å bli sammen igjen

Siden nyheten om bruddet i 2015 har det stadig blitt spekulert i om duoen har funnet tilbake til hverandre, og fansen har lenge hatt et håp om at Kourtney og Scott nok en gang skal bli et par.

De begge har derimot funnet kjærligheten på ny etter at de gikk hver til sitt, men selv om Scott og Sofias forhold blomstrer om dagen, tok imidlertid Kourtneys forhold til 26 år gamle Younes Bendjima slutt i fjor sommer.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Ifølge en kilde til Hollywood Life tidligere i år, har Kourtney derimot innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med Scott igjen, spesielt med tanke på hvor bra han har det med sin nye utkårede.

- De kommer ikke til å være i et forhold med hverandre igjen, fortalte kilden den gang, og la til:

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia er på et bra sted. Så uansett hvor mye de ønsker det, vil de ikke finne tilbake til hverandre. Ingen av dem føler seg dårlig på grunn av det, for de har kommet til et punkt hvor det er greit for dem.

LES OGSÅ: - De viste ingen følelser foran Kourtney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer