Travis Barker:

Kourtneys nye kjæreste: Overlevde grufull dødsulykke

2008 er et år trommeslageren aldri vil glemme.

TRAGEDIE: I 2008 var Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker involvert i en fatal flyulykke. Foto: Backgrid / Brett Flashnick / AP / NTB
TRAGEDIE: I 2008 var Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker involvert i en fatal flyulykke. Foto: Backgrid / Brett Flashnick / AP / NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar bekreftet realitystjernen Kourtney Kardashian (41) forholdet med trommeslageren Travis Barker (45).

De fleste Kardashian-fans undres nok over hvem denne mannen som har kapret hjertet til trebarnsmoren er, og ikke minst hva slags bakgrunn han har.

Først og fremst er Travis Barker musiker, låtskriver og produsent. Han er mest kjent som trommeslager for punkrock-bandet Blink-182. 45-åringen, som vokste opp i California, har også vært trommeslager for The Game, Machine Gun Kelly, Yelawolf, $uicideboy$ og TRV$DJAM, ifølge The Sun.

Rolling Stone Magazine har også tidligere omtalt Travis som punkens første trommeslager-superstjerne, samt en av de 100 største trommeslagerne gjennom tidene.

Når man tar et dypdykk inn i Travis' liv viser det seg imidlertid at det er et under at han fortsatt lever i dag. Trommeslageren ble nemlig utsatt for en tragisk flyulykke tilbake i 2008.

Fire mennesker mistet livet

Datoen var 19. september og Barker og hans nære venn og musikalske partner Adam Goldstein, bedre kjent som DJ AM, var to av seks passasjerer som gikk om bord en privatjet som skulle fra Columbia i South Carolina til Los Angeles, ifølge The New Zealand Herald.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer