- Kourtneys bror ønsker å slå ned Scott

Robert Kardashian skal være rasende på svogeren etter bruddet med hans kjente søster.

RASER: Rob og Scott var gode venner, men nå er Rob rasende på ham.  Foto: Splash News
RASER: Rob og Scott var gode venner, men nå er Rob rasende på ham. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige uke kom sjokknyheten om at «Keeping up with the Kardashian»-skjønnheten Kourtney Kardashian (36) hadde dumpet langtidskjæresten Scott Disick (32).

Bruddet skal ha skjedd etter det dukket opp intime bilder av Disick på ferie i Monte Carlo sammen med ekskjæresten Chloe Bartoli (25) i media.

Flere medlemmer av Kardashian/Jenner-familien har vist at de ikke er særlig fornøyd med Scott etter det dramatiske bruddet.

Da Kourtneys stebror Brody Jenner (31) gjestet TV-showet «Today» i forrige uke, røpet han sine tanker rundt de avslørende bildene.

- Helt ærlig, da jeg så de bildene, tenkte jeg «Oj, dette er ikke bra». Jeg viste dem til og med til kjæresten min. Det er uheldig, fortalte han.

Og det er ikke bare Kourtneys biologiske familie som har reagert. Kim Kardashian (34) sin ektemann og rapper Kanye West (38) skal visstnok være rasende på Scott.

RASER: Rob Kardashian er rasende på kompisen Scott etter han såret storesøsteren Kourtney.  Foto: NTB scanpix
RASER: Rob Kardashian er rasende på kompisen Scott etter han såret storesøsteren Kourtney. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kanye er rasende, kanskje den mest irriterte av dem alle. Han mener at en ekte mann ikke forlater familien sin, sier en kilde til bladet People.

Skuffet

Kourtneys lillebror Rob Kardashian (28), som den siste tiden har holdt seg borte fra medias søkelys, skal ifølge Radaronline være minst like skuffet over trebarnsfaren.

Rob har nemlig de siste årene slitt med vekten, noe som har ført til svært dårlig selvtillit.

- Scott var den eneste personen Rob følte at han kunne snakke med, sier en kilde til nettsiden.

Rob og Scott ble gode venner gjennom det ni år lange forholdet til Scott og Kourtney. Nå er han skuffet over måten han såret Kourtney og barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (7 mnd) på.

- Rob kan ikke tro at Scott gjorde dette med søsteren hans og resten av familien. Han ønsker å slå ham rett ned, melder kilden.

Nettsiden skriver også at Scott har prøvd å komme i kontakt med Rob, men at han ikke ønsker noen kontakt med den festglade 32-åringen.

BRUDD: Kourtney og Scott skal ha gått fra hverandre etter ni år sammen.  Foto: NTB scanpix
BRUDD: Kourtney og Scott skal ha gått fra hverandre etter ni år sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bobby Brown ble pappa igjen