Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Kourtney vil straffe Scott etter hans ville jentefest i Cannes

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen vil holde barna lenger unna eks-samboeren.

SJARMØR: Scott Disick har blitt sett i tett omfavnelse med både Chloe Bartolli (t.v.), Sofia Richie og Bella Thorne de siste dagene. Foto: NTB Scanpix.
SJARMØR: Scott Disick har blitt sett i tett omfavnelse med både Chloe Bartolli (t.v.), Sofia Richie og Bella Thorne de siste dagene. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): TV-profilen Scott Disick (33) har de siste dagene skapt overskrifter med sin ville festing under filmfestivalen i Cannes.

Scott, som tidligere har stått frem som sexavhengig, har blitt avbildet i armene på den ene skjønnheten etter den andre, og nå skal hans eks-samboer Kourtney Kardashian (38) ha fått nok.

Ifølge kilder nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen vil Kourtney be om at Scotts besøksrett til deres barn Mason (7), Penelope (4) og Reign (2) innskrenkes.

«Vi har blitt fortalt at hun ikke vil tillate Scott å se barna før han klarer å holde seg edru over lengre tid», skriver nettsiden TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG: Etter at det ble slutt mellom Scott og Kourtney for to år siden har duoen hatt et anstrengt forhold. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Etter at det ble slutt mellom Scott og Kourtney for to år siden har duoen hatt et anstrengt forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også kilder People magazine har snakket med sier at Disick ikke har sett sine tre barn på flere uker, og at Kourtney ikke har noen som helst intensjon om å la det skje før han tar seg sammen.

- Tidligere bekymret Kourtney seg for Scott, men ikke nå lenger. Nå synes hun bare at han er fullstendig patetisk. Det er tydelig for alle at han holder på å miste det, forteller en venn av paret til nettstedet.

- Hun lurer på hvor lang tid det vil ta denne gangen før han kommer gråtende og ber om tilgivelse. Hun planlegger å være streng og be ham oppsøke hjelp. Hvis ikke får han ikke se barna.

Hverken Scott eller Kourtney har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: Sist uke koste Scott seg med Bella på en solseng i luksusvillaen han hadde leid. Foto: NTB Scanpix.
AVSLAPPET: Sist uke koste Scott seg med Bella på en solseng i luksusvillaen han hadde leid. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
KLÅFINGRA: Og han hadde problemer med å holde fingrene borte fra den unge skuespilleren. Foto: NTB Scanpix
KLÅFINGRA: Og han hadde problemer med å holde fingrene borte fra den unge skuespilleren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandag sist uke dro Scott Disick til Cannes sammen med den tidligere Disney-stjernen Bella Thorne (19), etter at de to hadde vært på flere hemmelige dater i USA.

Men allerede dagen etter at de ble sett i het omfavnelse sammen i den franske filmbyen, byttet trebarnsfaren Bella ut med en ny skjønnhet - eks-kjæresten Chloe Bartoli (26).

Også Bartoli besøkte Scott i hans flotte villa, og sammen delte de flere intime stunder i bassenget, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

NY DAG - NY DAME: Dagen etter at Bella var på besøk hos Scott, dukket eks-kjæresten, Chloe, opp. Hun skal ha vært en del av grunnen til bruddet mellom Scott og Kourtney i 2015. Foto: NTB Scanpix.
NY DAG - NY DAME: Dagen etter at Bella var på besøk hos Scott, dukket eks-kjæresten, Chloe, opp. Hun skal ha vært en del av grunnen til bruddet mellom Scott og Kourtney i 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

En skuffet Bella Thorne returnerte til Hollywood, og delte sin skuffelse med fansen på sosiale medier.

På Twitter skrev hun blant annet:

«Yo, dette fancy Cannes-livet er ikke noe for meg»

Og da en av følgerne hennes spurte om hva som skjedde mellom henne og Scott, svarte hun «Ingenting» i en Twitter-melding, og «Hahahah jeg snakker ikke med Scott eller noen andre» i en annen.

Scott skal under oppholdet i Cannes også ha blitt observert i het flørt på en båt med Lionel Richies datter, Sofia Richie (18).

Hun er også kjent for tidligere å ha datet popstjernen Justin Bieber.

Lionel Richie og datteren Sofia Richie blir forfulgt av paparazzier langs gatene, og når pappa Lionel Richie får spørsmål om kjæresten til datteren, begynner Sofia og løpe. Video licensed from NTB Scanpix / Splash DV Vis mer

Etter at bildene av de to gikk verden rundt, gikk Sofia hardt ut mot romanseryktene på Twitter, ifølge Daily Mirror.

- Jeg og Scott er kun gode venner, skriver hun.

LES OGSÅ: Derfor tilga Sharon Osbourne utroskapen