DRAMATISK: Kourtney Kardashian og Scott Disick møttes for første gang siden bruddet, torsdag. Scott fikk se Mason og Penelope. Foto: Splash News
DRAMATISK: Kourtney Kardashian og Scott Disick møttes for første gang siden bruddet, torsdag. Scott fikk se Mason og Penelope. Foto: Splash NewsVis mer

Kourtney og Scott møttes for første gang siden bruddet

Kourtney Kardashian og Scott Disick forsøker å samarbeide for barnas skyld.

SEOGHØR.NO: Det er nesten tre uker siden realitystjernene Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) gikk fra hverandre, tii fansens sjokk.

Kourtney skal ha fått nok av 32-åringen da hun så flørtende bilder av ham og hans eks-kjæreste Chloe Bartoli.

Siden bruddet har de to holdt avstand fra hverandre.

Men torsdag kveld ble de gjenforent i Beverly Hills, Los Angeles. Scott fikk også se to av barna, nemlig Mason (5) og Penelope (3) igjen.

- Kourtney og Scott oppførte seg stivt og høflig mot hverandre. Scott var kjempeglad for at han fikk se barna, sa en kilde til People.

BARNA: Scott fikk se Mason og Penelope. Her holder han Mason etter Kourtney har levert ham. Foto: Splash News
BARNA: Scott fikk se Mason og Penelope. Her holder han Mason etter Kourtney har levert ham. Foto: Splash News Vis mer

Skal man tro Radar Online, hadde paret en svært alvorlig prat.

LUKSUS: Kourtney ble selvfølgelig kjørt til møtet, og ankom i denne sorte bilen.  Foto: Splash News
LUKSUS: Kourtney ble selvfølgelig kjørt til møtet, og ankom i denne sorte bilen. Foto: Splash News Vis mer

Se video under:

- Kourtney og Scott satt utenfor på verandaen på Polo Lounge. Hun spiste en mettende salat, mens Scott ikke spiste noenting. De så svært alvorlige ut, og pratet mye, sa en kilde til nettstedet.

En annen kilde hevder at eks-paret møttes for å diskutere barna.

Flere medier har skrevet at Kourtney krever omsorgsretten for parets tre barn.

LYKKELIGE: Kourtney Kardashian og Scott Disick i de lykkelige dager. Her med Penelope på ferie på Casa Aramara i Punta Mita, Mexico Foto: Splash News
LYKKELIGE: Kourtney Kardashian og Scott Disick i de lykkelige dager. Her med Penelope på ferie på Casa Aramara i Punta Mita, Mexico Foto: Splash News Vis mer

People skriver at Scott skal ha gått med på Kourtneys krav om at det skal være en tredjepart tilstede, når han er med barna deres.

Barna i fokus

Kourtney har ikke kommentert bruddet, men ser ut til å gjøre alt i sin makt for å komme over faren til sine tre barn.

MORO: Kardashian-klanen holder sammen i tykt og tynt. Foto: Xposure
MORO: Kardashian-klanen holder sammen i tykt og tynt. Foto: Xposure Vis mer
SINGEL MAMMA: Etter at Kourtney dumpet Scott for godt denne måneden, fortelller kilder at hun bruker all energien sin på barna Reign, Penelope og Mason.  Foto: All Over Press
SINGEL MAMMA: Etter at Kourtney dumpet Scott for godt denne måneden, fortelller kilder at hun bruker all energien sin på barna Reign, Penelope og Mason. Foto: All Over Press Vis mer

Hun har hittil holdt seg opptatt ved å blant annet ta med seg deler av Kardashian-klanen til Disneyland.

Ikke bare hadde hun med seg datteren Penelope, som turen i hovedsak fungerte som bursdagfeiring for; også søster Kim (34) og lille North (2), og moren Kris Jenner (59) med kjæresten Corey Gamble (34) nøt dagen.
Kjendisfamilien så ut til å storkose seg, og ble fotografert i godt humør mens de prøvde ut de utallige berg-og-dal-banene og karusellene i fornøyelsesparken.

Kourtney passet også på å legge ut et søtt bilde av Penelope på Instagram.

«Gratulerer med dagen til den vakreste jenta i hele verden. Bare å se på deg fyller meg med en ubeskrivelig glede», skrev 36-åringen stolt.

LES OGSÅ: Kanye West raser mot Scott Disick

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.