I TOPPFORM: Kourtney Kardashian har tilbrakt mye tid på treningssenteret de siste månedene, noe som virkelig har gitt synlige resultater.  Foto: Rex Features
I TOPPFORM: Kourtney Kardashian har tilbrakt mye tid på treningssenteret de siste månedene, noe som virkelig har gitt synlige resultater. Foto: Rex Features Vis mer

Kourtney Kardashians bikinibilde vekker oppsikt

Realitystjernen overrasket fansen på Twitter.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (37) har virkelig blomstret etter det vonde bruddet med langtidskjæresten Scott Disick (33) i fjor sommer.

Kort tid etter kjærlighetsbruddet, avslørte nemlig 37-åringen at hun slet med angst, og at det eneste som hjalp henne med å takle angsten var å trene.

Kourtneys mange timer på treningssenteret har imidlertid ikke bare gitt positive resultater psykisk, men også de fysiske resultatene gir henne stor grunn til å juble.

Tirsdag delte nemlig den berømte TV-profilen et bikinibilde på Twitter som viser hennes svært veltrente og stramme kropp.

På bildet er Kourtney ikledd en liten bikini, solbriller og en rød caps plassert på toppen av hodet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Du er så sexy og heit

Kommentarene har strømmet inn etter hun la ut bildet, og de fleste hyller henne for å ha fått tilbake drømmekroppen etter å ha født tre barn.

- Du er så fantastisk vakker, Kourtney, og jeg elsker deg så høyt, skrev Twitter-brukeren «lisamessineo».

- Kourtney, du er så sexy og heit, skriver «swax1».

- Du ser helt utrolig flott ut. Jeg er stolt av deg! Skulle ønske jeg så halvparten så flott ut etter jeg fødte mine to barn, skrev «Monica_94991106».

Det er nemlig kun halvannet år siden Kourtney fødte sønnen Reign. Fra før har hun og Disick også sønnen Mason (6) og datteren Penelope (4).

Saken fortsetter nedenfor.

TREBARNSMOR: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tre barn sammen, men gikk hver til sitt for et års tid siden. Her sammen med deres eldste sønn, seksåringen Mason.  Foto: Splash News
TREBARNSMOR: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tre barn sammen, men gikk hver til sitt for et års tid siden. Her sammen med deres eldste sønn, seksåringen Mason. Foto: Splash News Vis mer

Trener nærmest hver dag

Det er ikke første gang Kourtney har vist frem bikinikroppen i sosiale medier. Også i mars fikk hun mye oppmerksomhet da hun delte et bilde fra solsenga iført bikini.

Ifølge US Weekly trener 37-åringen så å si hver eneste dag, og hun legger stadig ut bilder og videoer fra sine treningsøkter på Snapchat.

Saken fortsetter nedenfor.

He kills me.

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

I januar fortalte hun at hun som regel trener like etter hun har stått opp:

- Angsten min er alltid verst om morgenen, så det er da jeg trener. Jeg starter som regel med en rask løpetur eller hopper tau for å varme opp, skrev hun på nettstedet sitt, og fortsatte:

- Folk er veldig raske til å dømme andre etter utseendet, men ingen vet hva som er en persons motivasjon eller hva som foregår inni dem. For meg handler trening like mye om kroppen min som om å berolige tankene mine, skrev hun, ifølge US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Super soul Sunday sister sweat session.

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Ønsker å skjerpe seg 

Kourtney og Scott Disick hadde vært sammen i nesten ti år da de gikk hver til sitt for litt over et år siden.

Årsaken bak det bitre bruddet var Scotts årelange livsstil med fest og moro, som til slutt førte til at realitystjernen fikk nok.

Den siste tiden har imidlertid den tidligere duoen blitt avbildet sammen en rekke ganger på utflukt med deres tre felles barn. 

Saken fortsetter nedenfor.

ENDELIG VENNER: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tilsynelatende klart å beholde et godt vennskap etter bruddet. Her forlater de utestedet 1Oak i Las Vegas sammen i slutten av mai.  Foto: Splash News
ENDELIG VENNER: Kourtney Kardashian og Scott Disick har tilsynelatende klart å beholde et godt vennskap etter bruddet. Her forlater de utestedet 1Oak i Las Vegas sammen i slutten av mai. Foto: Splash News Vis mer

- Et av de største problemene i forholdet med Kourtney, var at jeg drakk så mye. Jeg oppførte meg alltid annerledes da jeg hadde drukket, og nå ønsker jeg at hun skal se at jeg kan skjerpe meg, sa han i den nyeste episoden av «Keeping Up with the Kardashians», ifølge People.com. 

Scott på sin side har hatt flere vakre damer inn og ut av livet sitt det siste året, mens Kourtney flere ganger har blitt koblet med popstjernen Justin Bieber (22).

UNG STJERNE PÅ KROKEN: Like før jul ble Kourtney observert sammen med popstjernen Justin Bieber. Duoen tilbrakte flere dager sammen tiden etter, men ingen av dem har bekreftet om det var mer enn vennskap mellom dem.  Foto: Splash News
UNG STJERNE PÅ KROKEN: Like før jul ble Kourtney observert sammen med popstjernen Justin Bieber. Duoen tilbrakte flere dager sammen tiden etter, men ingen av dem har bekreftet om det var mer enn vennskap mellom dem. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er helt lik North West

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer