Kourtney Kardashian:

Kourtney Kardashian vurderer ny karriere

Vil studere jus for å hedre sin avdøde far.

VIL BEGYNNE Å STUDERE: Ifølge en kilde skal Kourtney ha sagt at hun vil begynne å studere jus. Foto: NTB Scanpix
VIL BEGYNNE Å STUDERE: Ifølge en kilde skal Kourtney ha sagt at hun vil begynne å studere jus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Kourtney Kardashian (38) er den eneste søsteren i Kardashian-Jenner klanen som har gått på college og har en utdanning. Og skal man tro Contactmusics kilde, som angivelig skal være en nær venn av superstjernen, vurderer 38-åringen å begynne på med studier Sigjen.

Trebarnsmoren, som tidligere har studert teaterkunst og spansk, vil nå begynne å studere jus, skriver nettstedet.

- Hun har alltid sagt at hun vil tilbake på skolebenken, og nå syntes hun det passer perfekt, skal kilden ha sagt.

Drømmer om å bli advokat

Allerede i fjor skal Kourtney ha vurdert å melde seg opp på studiet, men på grunn av den trøblete tiden med hennes tidligere samboer Scott Disick, passet det dårlig.

- Hun er på et mye bedre sted i livet nå til å fokusere på skole, sier kilden.

Ifølge nettsiden vil Kourtney studere jus for å hedre hennes avdøde far, Robert Kardashian, som jobbet som advokat.

Saken fortsetter nedenfor.

TREBARNSMOR: Kourtney Kardashian sammen med barna Mason Dash Disick (7), Penelope Scotland Disick (5) og Reign Aston Disick (2). Foto: NTB Scanpix.
TREBARNSMOR: Kourtney Kardashian sammen med barna Mason Dash Disick (7), Penelope Scotland Disick (5) og Reign Aston Disick (2). Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Kourtney er stolt av faren sin, og hun vet at han alltid ønsket at hun skulle bli en advokat, røper kilden.

For å få hverdagen til å gå rundt med tre barn og jobb, har Kourtney allerede tittet på et onlinekurs ifølge nettstedet.

Utro flere ganger

Gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians» har fansen blitt kjent med både Kourtney og Scott, som begynte å date for første gang i 2007.

Siden den gang har det vært både oppturer og nedturer for den skandaleombruste duoen som til stadighet har skapt overskrifter i utenlandsk presse.

Opptil flere ganger har Scott blitt tatt for å være utro, og i en episode av den nyeste sesongen av realityserien tok parets samlivsproblemer en ny vending da Scott beskrev seg selv som sexavhengig.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Kourtney slo tilbake på uttalelsene fra ekskjæresten og mente at han kun prøver å gjøre seg til et offer.

Kroken på døra

- Du har hatt sjansen din. Jeg trodde vi skulle tilbringe hele livet sammen og jeg har gjort alt jeg kan, sier hun i episoden, ifølge Daily Mail.

Uttalelsene kom etter at Scott ble tatt på fersken med to unge kvinner i Miami.

Det kan virke som at dette var den siste dråpen for Kourtney.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg føler jeg må ha en samtale med han og fortelle han at vi aldri kommer til å bli sammen igjen. Det er trolig det beste for oss begge, sa hun.

Forelsket seg på nytt

Nå ser det imidlertid ut til at det er over for Kourtney og Scott for godt - hvor Kourtney har forelsket seg på nytt i en annen mann.

Ryktene om stjernens nye flamme, Younes Bendjima (23) satte fart i fjor høst, og siden den gang har mye tydet på at også de har vært frem og tilbake.

Nå kan det derimot se ut til at forholdet blir stadig mer seriøst mellom 38-åringen og hennes 15 år yngre flamme, Younes.

Paret har nemlig tilbrakt mye tid sammen den siste tiden, og var nylig på ferie sammen i Egypt.

En kilde nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen fortalte til E! News at duoen er svært glade sammen, ifølge Contact Music.

HOLDT HENDER: Kourtney og kjæresten Younes gikk tur på stranden i solnedgangen. Foto: NTB Scanpix
HOLDT HENDER: Kourtney og kjæresten Younes gikk tur på stranden i solnedgangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Khloé forstår ikke hvorfor Tristan ikke har fridd