Kourtney Kardashian viste frem drømmekroppen

Realitystjernen strålte på strandferie med sine tre barn.

FLOTT: Reality-stjernen Kourtney Kardashian strålte på badeferie i Miami med sine tre barn.  Foto: NTB scanpix
FLOTT: Reality-stjernen Kourtney Kardashian strålte på badeferie i Miami med sine tre barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Keeping up with the Kardashian»-stjernen Kourtney Kardashian (37) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden for sin flotte og veltrente kropp.

37-åringen ble nemlig mamma for tredje gang i desember 2014, da vesle Reign (1) kom til verden.

Fra før har hun sønnen Mason (6) og datteren Penelope (3) med eks-samboeren Scott Disick (32).

Mens Kourtneys søstre Kim (36), Kendall (20) og Kylie (18) imponerte med sine spektakulære kjoler under årets Met-galla i New York mandag kveld, nøt trebarnsmoren late dager på badestranda i Miami.

Den mørkhårede skjønnheten viste frem sin veltrente og solbrune kropp i en tettsittende badedrakt mens hun lekte seg i strandkanten med sine søte barn.

Turen ble brukt som oppladning før familien reiste til Cuba for å spille inn scener til TV-serien «Keeping up the Kardashians» sammen med Kim Kardashian, Kanye West og North West.

Saken fortsetter nedenfor.

HENDENE FULLE: Kourtney Kardashian tilbrakte flere timer på stranden i Miami med barna. Her med datteren Penelope (t.v) og minstesønnen Reign.  Foto: Xposure
HENDENE FULLE: Kourtney Kardashian tilbrakte flere timer på stranden i Miami med barna. Her med datteren Penelope (t.v) og minstesønnen Reign. Foto: Xposure Vis mer
MOR OG DATTER: Kourtney Kardashian og datteren Penelope koste seg på solsengen sammen.  Foto: Xposure
MOR OG DATTER: Kourtney Kardashian og datteren Penelope koste seg på solsengen sammen. Foto: Xposure Vis mer

Trente for å dempe angsten

Det var i juli i fjor det ble kjent at Kourtney hadde brutt med samboeren Scott etter ni år sammen. Årsaken var 32-åringens ville livsstil med fyll og damer. 

Tiden etter åpnet reality-stjernen seg om den vonde tiden hun gikk gjennom etter bruddet med faren til hennes tre barn, og avslørte at hun trener for å dempe smerten.

- Jeg er vanligvis ikke en nervøs person, men jeg blir engstelig. Jeg blir også kvalm og mister matlysten når det [angsten] er veldig ille, men jeg tvinger meg selv til å holde meg sunn. En ting jeg har oppdaget at virkelig hjelper, det er å trene. Jeg prøver å trene fem dager i uken, skrev Kourtney på hjemmesiden sin, ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter nedenfor.

BADENYMFE: Kourtney Kardashian hadde hendene fulle med sine tre barn på stranden. Her er hun med datteren Penelope på vei opp fra havet etter en dukkert.  Foto: Xposure
BADENYMFE: Kourtney Kardashian hadde hendene fulle med sine tre barn på stranden. Her er hun med datteren Penelope på vei opp fra havet etter en dukkert. Foto: Xposure Vis mer

- Jeg utelukker ingenting 

Mens Scott Disick stadig vekk blir observert med en vakker skjønnhet på armen, er Kourtney tilsynelatende fremdeles ledig på markedet.

For noen måneder siden ble hun imidlertid avbildet med popidolet Justin Bieber (22), noe som fikk mange til å tro at det var noe mer enn vennskap mellom dem. Duoen har foreløpig ikke bekreftet at det lå noe romantisk bak møtene.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITETSTID MED BARNA: Kourtney Kardashian var ikke redd for å vise frem bikinikroppen på stranden. Hun lekte og koste seg med barna Mason, Penelope og Reign.  Foto: Splash News
KVALITETSTID MED BARNA: Kourtney Kardashian var ikke redd for å vise frem bikinikroppen på stranden. Hun lekte og koste seg med barna Mason, Penelope og Reign. Foto: Splash News Vis mer

For et par måneder siden røpet Scott at han ikke har utelukket en gjenforening med sin flotte eks-kjæreste. 

- Jeg tror ikke noe er enkelt. Jeg er ikke den første personen i verden som skilles fra min bedre halvdel. Det er ting vi begge må jobbe med... Vi er på et bra sted, men jeg tror ikke noen av oss vil noe annet enn slik det er nå, sa han da han gjestet radioshowet «Kyle & Jackie O», og fortsatte:

- Jeg utelukker ingenting. Hvis det er meningen at vi skal være sammen, så kanskje det kommer til å skje, sa han, ifølge US Weekly.

EKS-KJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian gikk hver til sitt i fjor sommer etter et langt og turbulent forhold. I dag er de gode venner for barnas skyld.  Foto: Pa Photos
EKS-KJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian gikk hver til sitt i fjor sommer etter et langt og turbulent forhold. I dag er de gode venner for barnas skyld. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Kim og Kanye overrasket på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer