Kourtney Kardashian trener for å komme over angsten etter bruddet

Reality-stjernen avslører hvordan hun takler de vonde følelsene etter bruddet med eksen.

SLITER MED ANGST: Etter at forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian tok slutt sommeren 2015, har trebarnsmoren vært mye kvalm og engstelig. På bildet til høyre er Kourtney på vei til en barnelege med Mason (t.v) og Penelope i starten av desember.  Foto: Wenn/ Splash News/ NTB Scanpix
SLITER MED ANGST: Etter at forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian tok slutt sommeren 2015, har trebarnsmoren vært mye kvalm og engstelig. På bildet til høyre er Kourtney på vei til en barnelege med Mason (t.v) og Penelope i starten av desember. Foto: Wenn/ Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2015 brøt reality-paret Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) med hverandre, etter en turbulent periode preget av Disicks gjenstridige rusproblemer.

Etter bruddet har Kourtney tilsynelatende klart seg relativt bra, og hun og Scott har klart å bevare et sivilisert forhold - muligens på grunn av de tre barna Mason (6), Penelope (3) og Reign (1).

Reality-stjernen er blitt koblet til popstjernen Justin Bieber (21) - som nå har funnet tonen med Hailey Baldwin (19) - ved et par anledninger. Trebarnsmoren har også latt seg avbilde naken etter bruddet, og hun har høstet mange komplimenter for sin flotte figur.

Nå avslører Kourtney at de utallige treningstimene hun har lagt ned de siste månedene, ikke bare skyldes et ønske om å bli kvitt babyvekten etter det forrige svangerskapet.

Saken fortsetter under bildene.

SLAPPER AV MED TRENING: Kourtney har trent mye etter bruddet, også sammen med lillsesøsteren Khloé. I fjor sommer gikk Kourtney og Scott Disick (t.h) endelig fra hverandre etter ni år. Her er paret avbildet i lykkelige dager, høsten 2012.  Foto: Xposure/ Corbis
SLAPPER AV MED TRENING: Kourtney har trent mye etter bruddet, også sammen med lillsesøsteren Khloé. I fjor sommer gikk Kourtney og Scott Disick (t.h) endelig fra hverandre etter ni år. Her er paret avbildet i lykkelige dager, høsten 2012. Foto: Xposure/ Corbis Vis mer

Trening som terapi

hjemmesiden sin røper hun nemlig at hun har slitt med angst etter bruddet, og at mange treningsøkter i uken hjelper henne å takle angsten. 

- Jeg er vanligvis ikke en nervøs person, men jeg blir engstelig. Jeg blir også kvalm og mister matlysten når det [angsten] er veldig ille, men jeg tvinger meg selv til å holde meg sunn.

- En ting jeg har oppdaget at virkelig hjelper, det er å trene. Jeg prøver å trene fem dager i uken, skriver Kourtney ifølge ContactMusic.

Kourtney Kardashian, som er storesøsteren til treningsglade Khloé Kardashian (31), røper videre at hun pleier å starte treningsøktene med en kjapp løpetur eller med å hoppe tau. Litt action og fart - og god musikk - er også viktig for henne.

Saken fortsetter under bildene.

VISER SEG FREM: Etter bruddet har Kourtney Kardashian både trent hardt og vist frem resultatene av treningen i sexy antrekk. Reality-stjernen, til venstre med datteren Penelope, avviser at hun bare trener fordi hun er forfengelig.  Foto: NTB Scanpix
VISER SEG FREM: Etter bruddet har Kourtney Kardashian både trent hardt og vist frem resultatene av treningen i sexy antrekk. Reality-stjernen, til venstre med datteren Penelope, avviser at hun bare trener fordi hun er forfengelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke forfengelig

De siste månedene har 36-åringen stadig latt seg avbilde i sexy antrekk, og flere ganger har hun delt bilder av seg selv i treningstøy på Instagram.

I det personlige innlegget på hjemmesiden sin påpeker Kourtney at trening ikke nødvendigvis handler om forfengelighet.

Saken fortsetter nedenfor.

Gym selfie.

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

- Folk er veldig raske til å dømme andre etter utseende, uten at man virkelig vet hva personens motivasjon er eller hva som foregår på innsiden. For meg handler trening like mye om kroppen min som å roe ned psyken min, skriver hun ifølge ContactMusic.

Nå blir for øvrig eksen Scott Disick koblet til den svenske modellen Lina Sandberg, ifølge flere amerikanske medier. Det kan muligens bety enda flere avkoblende treningsøkter for Kourtney.

LES OGSÅ: - Mange vonde følelser og store stormkast

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer