Kourtney Kardashian sliter med angst etter bruddet

Kourtney Kardshian tømte hjertet sitt bare timer etter at eksen ble linket til ny dame.

VAR UTRO: Kourtney Kardashian var tidligere i et høyprofilert forhold med Scott Disisck. Hun gjorde det slutt etter at han skal ha vært utro med eksen.  Foto: wenn.com
VAR UTRO: Kourtney Kardashian var tidligere i et høyprofilert forhold med Scott Disisck. Hun gjorde det slutt etter at han skal ha vært utro med eksen. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli 2015 kom nyheten om at Kourtney Kardashian (36) hadde dumpet Scott Disick (32) etter ni år som kjærester.

Bruddet skjedde bare syv måneder etter at realitystjernen fødte deres tredje barn, Regin (1). De har også sønnen Mason (6) og datteren Penelope (3) sammen.

Disick er kjent for sitt utsvevende partyliv, og har flere ganger vært inn og ut av rehab. Da det i tillegg dukket opp avslørende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (26) i media, satte Kourtney kroken på døra.

Mandag ble det kjent at Scott har funnet lykken igjen - et knapt halvår etter bruddet.

Hans nye flamme er den svenske modellen Lina Sandberg.

Saken fortsetter under bildet.

HAR FUNNET TONEN: Scott Disick skal ha falt for den svenske modellen Lina Sandberg som bor i Los Angeles.  Foto: Instagram/Scott Disick/Lina Sandberg
HAR FUNNET TONEN: Scott Disick skal ha falt for den svenske modellen Lina Sandberg som bor i Los Angeles. Foto: Instagram/Scott Disick/Lina Sandberg Vis mer

Trener for å dempe angsten

Nyheten om eksens nyvunnede lykke virker å ha gått hardt innpå Kourtney.

Bare noen timer etter at forholdet ble avslørt i media, fortalte realitystjernen nemlig at hun sliter med angst.

- Alle håndterer tøffe tider i livet på ulike måter. Jeg er normalt ikke en nervøs person, men jeg sliter med angst. Og så blir jeg kvalm; Det føles som om jeg ikke kan spise når det er på sitt verste, men jeg tvinger meg selv til å holde meg frisk. En ting jeg har funnet ut at virkelig hjelper for meg, er å trene, delte hun på nettsiden sin, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

Coping with anxiety. On my app. Link in bio.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Kourtney prøver likevel å kontrollere uroen i kroppen så godt hun kan, og trener fem ganger i uken for å roe nervene.

- Angsten min er alltid verst om morgenen, så det er da jeg trener. Jeg starter som regel med en rask løpetur eller hopper tau for å varme opp, skriver hun, og fortsetter:

- Folk er veldig raske til å dømme andre etter utseendet, men ingen vet hva som er en persons motivasjon eller hva som foregår inni dem. For meg handler trening like mye om kroppen min som om å berolige tankene mine.

Friday.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Saken fortsetter under bildet.

 

Ble koblet til Bieber

Før jul skal Kourtney ha hatt en het flørt med den 15 år yngre popstjernen Justin Bieber (21).

Likevel hevdet trebarnsmoren nylig at hun ikke var klar for et nytt forhold.

- Jeg er ikke en person som dater. Jeg prøvde det før jeg traff Scott, i kanskje ett minutt eller noe, men det var ingenting for meg.

- Jeg har akkurat kommet ut av et ni år langt forhold. Jeg tror det siste jeg trenger i livet mitt akkurat nå er en annen person, sa trebarnsmoren, ifølge UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio er singel igjen