Kourtney Kardashian skal ha brutt med Scott Disick

Kourtney Kardashian skal ha kastet Scott Disick på dør etter at avslørende bilder av ham og eks-kjæresten dukket opp.

BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian være over. Her feirer de Scotts 32-årsdag sammen tidligere i år.  Foto: Pa Photos
BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian være over. Her feirer de Scotts 32-årsdag sammen tidligere i år. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Scott Disick (32), kjent fra «Keeping Up With the Kardashians», har lenge vært kjent for sitt utsvevende partyliv.

I mars sjekket han inn på rehab for andre gang, mens kjæresten Kourtney Kardashian (36) måtte ta vare på deres tre barn Mason (5 1/2), Penelope (3) og Reign (7 mnd) alene.

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, sa TV-stjernen den gang.

Men det tok ikke lang tid før Disick falt tilbake i gamle mønstre igjen.

Saken fortsetter under bildet.

UTEN PAPPA: Mens Scott har valgt fest og moro over familielivet, så har Kourtney måtte ta ansvar. Her med parets to eldste barn.  Foto: Broadimage
UTEN PAPPA: Mens Scott har valgt fest og moro over familielivet, så har Kourtney måtte ta ansvar. Her med parets to eldste barn. Foto: Broadimage Vis mer

Trebarnsfaren befinner seg for tiden på ferie i Monte Carlo uten familien, og sist uke dukket en rekke oppsiktsvekkende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (25) opp i media.

Paret ble blant annet sett mens de matet hverandre, koste seg sammen på en solseng og ga hverandre ømme berøringer.

- De prøvde ikke å skjule seg. De matet hverandre med gaflene, og hun hvilte hodet sitt på skulderen hans mens han strøk henne over armen og lårene, sier et øyevitne til UsWeekly.com.

Mandag melder flere amerikanske nettsteder at Kourtney endelig har fått nok av kjærestens oppførsel og har kastet ham ut for godt.

«Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten», skriver TMZ.com.

Kims storesøster skal være svært frustrert over situasjonen og valget av Scotts venner som hun mener er mye av grunnen til at han fortsetter å misbruke alkohol.

- All festingen hans har fått henne til å ta det vanskelige valget, sier en kilde nettstedet har snakket med.

Paret, som har vært sammen i ni år, har også tidligere slitt i forholdet på grunn av Scotts alkoholproblemer, men Kourtney har da valgt å gi ham nye sjanser.

Nå skal hun derimot ha fått nok.

- Kourtney må gjøre det som er det beste for barna, sier kilden.

TMZ skriver også at Scott har fortalt folk han har møtt i Monte Carlo at han nylig ble singel.

Hverken Kourtney eller Scott har foreløpig kommentert bruddryktene selv.

PARTYGUTT: Scott sier sjelden nei til en fest. Noe som har gått hardt utover familien.
PARTYGUTT: Scott sier sjelden nei til en fest. Noe som har gått hardt utover familien. Vis mer

LES OGSÅ: Kanye West klandrer seg selv for morens død

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer