Kourtney Kardashian skal ha brutt med Scott Disick

Kourtney Kardashian skal ha kastet Scott Disick på dør etter at avslørende bilder av ham og eks-kjæresten dukket opp.

BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian være over. Her feirer de Scotts 32-årsdag sammen tidligere i år.  Foto: Pa Photos
BRUDD: Ifølge amerikanske medier skal forholdet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian være over. Her feirer de Scotts 32-årsdag sammen tidligere i år. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Scott Disick (32), kjent fra «Keeping Up With the Kardashians», har lenge vært kjent for sitt utsvevende partyliv.

I mars sjekket han inn på rehab for andre gang, mens kjæresten Kourtney Kardashian (36) måtte ta vare på deres tre barn Mason (5 1/2), Penelope (3) og Reign (7 mnd) alene.

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, sa TV-stjernen den gang.

Men det tok ikke lang tid før Disick falt tilbake i gamle mønstre igjen.

Saken fortsetter under bildet.

Trebarnsfaren befinner seg for tiden på ferie i Monte Carlo uten familien, og sist uke dukket en rekke oppsiktsvekkende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (25) opp i media.

Paret ble blant annet sett mens de matet hverandre, koste seg sammen på en solseng og ga hverandre ømme berøringer.

- De prøvde ikke å skjule seg. De matet hverandre med gaflene, og hun hvilte hodet sitt på skulderen hans mens han strøk henne over armen og lårene, sier et øyevitne til UsWeekly.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer