Kourtney Kardashian kobles til 14 år yngre mann

Ett år etter bruddet med Scott Disick skal realitystjernen ha funnet lykken på nytt.

PÅ SJEKKEREN: Kourtney Kardashian skal ha funnet lykken igjen. Mannen på bildet er ikke hennes nye utkårede, men en av flere venner hun tilbragte helgen med. Foto: SipaUSA
PÅ SJEKKEREN: Kourtney Kardashian skal ha funnet lykken igjen. Mannen på bildet er ikke hennes nye utkårede, men en av flere venner hun tilbragte helgen med. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at reality-stjernen og trebarnsmor Kourtney Kardashian (37) brøt med samboeren Scott Disick (33) sommeren 2015 har hun blitt koblet til flere menn, blant annet popstjernen Justin Bieber (22).

Nå er det imidlertid en annen yngre mann, som har vakt Kourtneys interesse, ifølge The Sun.

I følge avisen dater Kourtney Younes Bendjima (23). Han har tidligere vært kjæresten til den britiske modellen Jourdan Dunn (26)

Jourdan og Younes gikk fra hverandre i all hemmelighet for en måned siden.

- Younes hadde en god tid med Jourdan, men deres travle timeplaner ble for mye, og de bestemte seg for å gjøre det slutt, fortalte en kilde om bruddet til The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Det er slutt mellom den britiske modellen Jourdan Dunn og hennes kjæreste Younes Bendjima. Foto: Xposure
SLUTT: Det er slutt mellom den britiske modellen Jourdan Dunn og hennes kjæreste Younes Bendjima. Foto: Xposure Vis mer

Bare en uke etterpå møttes Bendjima og Kardashian på Paris Fashion Week. Det var etter dette de angivelig skal ha begynt å date.

Det amorøse møtet skjedde samme uke som Kourtneys søster, Kim Kardashian (36), ble brutalt ranet i en leilighet i Paris.

- Det er fortsatt tidlig for dem, men de nyter hverandres selskap, sier en kilde til The Sun.

Kourtney og Younes har foreløpig ikke kommentert romanseryktene.

Saken fortsetter under bildet.

EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i flere år og fikk tre barn sammen.   Foto: wenn.com
EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i flere år og fikk tre barn sammen. Foto: wenn.com Vis mer

Gjorde det slutt i fjor sommer

Ekskjæresten til Kourtney, Scott Disick, har i flere år vært å se i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Der har vi fått følge deres oppturer og nedturer i forholdet, men det som har vakt mest oppsikt er Scotts utsvevende partyliv.

I 2015 sjekket han inn på rehab for andre gang, mens Kourtney Kardashian (36) måtte ta vare på deres tre barn Mason (6), Penelope (4) og Reign (1) alene.

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, sa TV-stjernen den gang.

Men det tok ikke lang tid før Disick falt tilbake i gamle mønstre igjen.

I juli 2015 meldte flere amerikanske nettsteder at Kourtney endelig hadde fått nok av kjærestens oppførsel og kastet ham ut for godt.

«Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten», skrev TMZ.com.

Saken fortsetter under bildet.

ALENE MED BARNA: Kourtney Kardashian tar seg nå av sine barn Mason, Penelope og Reign alene, men Scott er stadig innom for å hjelpe henne, og de reiser på turer sammen.  Foto: Splash News
ALENE MED BARNA: Kourtney Kardashian tar seg nå av sine barn Mason, Penelope og Reign alene, men Scott er stadig innom for å hjelpe henne, og de reiser på turer sammen. Foto: Splash News Vis mer

Kims storesøster skal ha vært svært frustrert over situasjonen og valget av Scotts venner som hun mener er mye av grunnen til at han fortsetter å misbruke alkohol.

- All festingen hans har fått henne til å ta det vanskelige valget, sa en kilde til nettstedet.

TMZ skrev også at Scott hadde fortalt folk han møtte i Monte Carlo den sommeren at han var singel. 

Har datet Justin Bieber

Etter bruddet mellom Kourtney og Scott fikk popstjernen Justin Bieber øynene opp for den flotte trebarnsmoren.

I oktober samme år ble nemlig Justin Bieber fotografert ved Kourtneys side da de to forlot det som virket som et stevnemøte på restauranten Nice Guy i Hollywood.

Den flotte realitystjernen var sexy kledd i trange hvite bukser og en utringet topp og Bieber fulgte tett på iført caps og en grønn militærjakke.

- Jeg vil ha en jente jeg kan stolte på, som jeg kan støtte meg på. Det er vanskelig å være i underholdningsbransjen og jeg trenger noen jeg kan betro meg til, sa Bieber tidligere samme året til USA Today.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY: Kourtney var flott i tettsittende hvite bukser og en hudfarget utringet topp. Bieber skjulte seg bak en caps og militærjakke. Foto: Splash News
SEXY: Kourtney var flott i tettsittende hvite bukser og en hudfarget utringet topp. Bieber skjulte seg bak en caps og militærjakke. Foto: Splash News Vis mer

Kun et par måneder sener ble både Bieber og Kourtney observert på den samme restauranten, og skal ha dratt videre på en karaokebar sammen.

Kardashian ble også observert da hun forlot hotellet The Montage - der Bieber hadde et rom - midt på natten.

Svarte på romanseryktene

Verken Justin eller Kourtney har noen gang kommentert romanseryktene, men da 22-åringen gjestet radioprogrammet «The Bert Show», prøvde han tydelig å vri seg unna spørsmål rundt rykteflommen

- Jeg blir brukt. Hva mer kan jeg si? sa popidolet. 

Radiovert Bert Weiss ga seg ikke med snokingen og spurte nok en gang om det var noe mer enn vennskap mellom dem. 

- Nja, vi lar det bli med det, sa Bieber før han fortsatte:

- Nei, men helt ærlig; hun er fantastisk! Jeg har kjent familien hennes i flere år, sa han.

Bieber er også en venn av Kendalls lillesøster Kylie (19), i tillegg til at Kardashian-moren Kris (60) er i et forhold med Corey Gamble (35), som jobber for Biebers manager

NÆRT FORHOLD: Justin Bieber sier at han i flere år har hatt et nært forhold til Kardashian-familien. På bildet fra venstre: Kylie Jenner, Justin Bieber, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.  Foto: Xposure
NÆRT FORHOLD: Justin Bieber sier at han i flere år har hatt et nært forhold til Kardashian-familien. På bildet fra venstre: Kylie Jenner, Justin Bieber, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Feirer ti år som edru med barn nummer ni

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer