Kourtney Kardashian kaster klærne etter bruddet

Reality-stjernen lot seg fotografere uten en tråd etter at hun og Scott Disick brøt med hverandre.

SINGEL OG SEXY: Reality-stjernen Kourtney Kardashian har vist seg frem i mange lekre antrekk etter at hun brøt med Scott Disick i sommer. Nå har hun stilt opp helt naken for en anerkjent fotograf. Foto: Splash News
SINGEL OG SEXY: Reality-stjernen Kourtney Kardashian har vist seg frem i mange lekre antrekk etter at hun brøt med Scott Disick i sommer. Nå har hun stilt opp helt naken for en anerkjent fotograf. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I starten av juli ble det kjent at reality-paret Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) hadde avsluttet det turbulente forholdet sitt.

Siden dengang ser det ut til at trebarnsmoren har levd singellivet til det fulle, og har ikke vært redd for å vise eksen hva han «går glipp av».

På ferie på St. Barths i august viste 36-åringen frem bikinikroppen sin via Instagram, og nå har hun kastet klærne for den kjente fotografen Brian Bowen Smith.

Kourtney Kardashian har selv delt det kunstneriske nakenfotografiet på Instagram-profilen sin. «Elsket å være en del av Brian Bowen Smiths Metallic Life-serie» skriver hun under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

På fotografiet poserer reality-stjernen liggende på et gulv, helt avkledd og med ryggen mot kamera. Flere av Instagram-følgerne hennes roser bildet for å være stilig og smakfullt.

Hva synes du om nakenbildet til Kourtney? Gi din mening nederst i saken!

FERDIG MED SCOTT: Kourtney Kardashian har vært på vift i sexy antrekk en rekke ganger siden bruddet med Scott Disick - her i New York i september. Til høyre er eksen fotografert sammen med eldstesønnen deres, Mason (5), i Calabasas i august.  Foto: NTB Scanpix
FERDIG MED SCOTT: Kourtney Kardashian har vært på vift i sexy antrekk en rekke ganger siden bruddet med Scott Disick - her i New York i september. Til høyre er eksen fotografert sammen med eldstesønnen deres, Mason (5), i Calabasas i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roser bildene

Vanity Fair omtaler også bildet av Kourtney, som altså inngår i en serie fotografert av Smith.

Magasinet mener at fotografiene, som er trykket på metallisk papir, ikke ligner på noen nakenbilder man har sett tidligere.

«Metallic Life fanger sårbarheten og den sanne naturen til subjektene som er fotografert, inkludert Kourtney Kardashian, gjennom eksponeringen av huden deres» skriver Vanity Fair om bildeserien (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Brian Bowen Smith har tidligere fotografert stjerner som Rachel McAdams (36), «Magic Mike»-kjekkas Matt Bomer (37), Emmy Rossum (29) og «Entourage»-skuespiller Adrian Grenier (39).

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEFOTOGRAF: Brian Bowen Smith sammen med skuespiller Selma Blair på «Operation Smile»-gallaen i Beverly Hills 2. oktober.  Foto: Splash News
STJERNEFOTOGRAF: Brian Bowen Smith sammen med skuespiller Selma Blair på «Operation Smile»-gallaen i Beverly Hills 2. oktober. Foto: Splash News Vis mer

Tidligere har begge søstrene til Kourtney, Khloé Kardashian (31) og Kim Kandashian West (34), også kastet klærne på fotoshoot.

I sommer viste Khloé frem resultatene av sitt beinharde treningsregime på forsiden av magasinet Complex, mens Kim skapte massiv oppmerksomhet da hun blottet sin berømte bakende for magasinet Paper i fjor.

Nakenfotografiene av Kourtney Kardashian og de andre aktmodellene er for øvrig utstilt i De Re Gallery i Los Angeles fra 22. oktober til 19. november. Mon tro om Scott Disick tar turen innom?

Hva synes du om nakenbildet til Kourtney Kardashian? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Dette er noe vi har drømt om ei stund